Sliderfoto 1_home.jpg Sliderfoto2_home.JPG Sliderfoto3_home.jpg
Algemeen Feb
6

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Nieuws afbeelding

De 12e editie van de Jeugd Sponsor Actie is van start gegaan en ook dit jaar gaan we proberen om samen zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. Doen jullie weer mee? Steun HVA door je boodschappen te doen bij supermarkt Poiesz (Het Sticht 3 te Assen, Baggelhuizen) en profiteer tegelijkertijd van euro's voordeel op de Jeugd Sponsor Actie Aanbiedingen. Hoe meer groene Jeugd Sponsor Munten wij als club verzamelen, hoe meer sponsorgeld HVA aan het eind van de actie van Poiesz supermarkten krijgt uitgekeerd. De actie loopt van 6 februari t/m 2 april 2017.

Hoe werkt het? Tijdens de Jeugd Sponsor Actie krijg je elke week:

- 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld);

- 1 Jeugd Sponsor Munt bij tientallen sponsorproducten;

- 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 Jeugd Sponsor Aanbiedingen;

- 10 Jeugd Sponsor Munten bij 1 Super Jeugd Sponsor Aanbieding;

- 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale bakkerijaanbieding.

De groene Jeugd Sponsor Munten die je hebt verzameld kun je in de HVA-koker bij supermarkt Poiesz doen óf inleveren in het clubhuis.

Je kunt HVA ook aan extra Jeugd Sponsor Munten helpen door naar de Facebookpagina van Poiesz te gaan. Stem daar op HVA en maak met je stem kans op het winnen van één van de vijf Poiesz waardebonnen. De 50 clubs of verenigingen met de meeste stemmen, ontvangen 500 extra Jeugd Sponsor Munten!

Op zaterdag 18 februari a.s. zal MD1 van 10.00 tot 15.00 uur
bij supermarkt Poiesz (Het Sticht 3 te Assen, Baggelhuizen) helpen bij de verkoop van een speciale bakkerijaanbieding. Kom je op die dag een heerlijk roombroodje bij hen halen, dan ontvangt HVA maar liefst 15 extra Jeugd Sponsor Munten per klant.

Zes speelsters van MD1 zullen op vrijdag 7 april a.s. aanwezig zijn op het Jeugd Sponsor Gala, waar de einduitslag bekend gemaakt zal worden. We hopen natuurlijk dat we met jouw steun het behaalde sponsorbedrag van vorig jaar zullen overtreffen!