Toeschouwers en registratie

Ons clubhuis is gesloten en toeschouwers zijn niet toegestaan bij trainingen en bij wedstrijden. Niet op het veld en niet in de zaal.  Ben je begeleider van een zeer jonge sporter die voor het eerst gaat trainen dan mag je er de eerste keer nog dichter bij zijn. Wel dien je je te registreren en een CTB te kunnen tonen. 

HVA vindt gastvrijheid belangrijk en biedt daarom de mogelijkheid voor gastrijders om een kopje koffie of thee te ontvangen. Wij vragen u daarvoor om een vertegenwoordiger van het team deze consumpties voor de hele groep ineens te halen. Ook om deze redenen mogen sporters na hun wedstrijd, met zo weinig mogelijk personen de consumpties voor het team halen en deze buiten op 1,5 meter afstand nuttigen. Jeugdsporters mogen ook individueel consumpties halen. Denk er hier bij wel aan om 1,5 meter afstand te houden en  een mondkapje te dragen voor iedereen die 13 jaar of ouder is. Degene die 18 jaar of ouder is moet bovendien een CTB tonen.

Iedereen die op het terrein moet en mag zijn, dient zich te registreren. 

Dat kan via deze link en door de knop op de website.

Registratie is verplicht voor iedereen.

Training

Bij trainingen zijn toeschouwers ook niet welkom! Ook zijn voorlopig alle teambijeenkomsten en borrelmomenten in het clubhuis geannuleerd.

Ben je vrijwilliger of functionaris dan dien je 1,5 meter afstand van iedereen te houden en moet je je registreren.

Per 27 november geldt dat als je het terrein op wilt of naar binnen wilt en je bent 18 of ouder, dan moet je een Corona toegangsbewijs kunnen tonen. Binnen is een mondkapje per 28 november verplicht!

 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18