Corona & hockeymaterialen

Alle hockeymaterialen worden op gebruikelijke wijze regelmatig gereinigd. 

Cornermaskers.
De coach zorgt dat de cornermaskers schoon zijn voor de wedstrijd. 

De coach neemt na gebruik de cornermaskers en ballen weer mee.

De coach kan zijn taken delegeren aan de teammanager of aan een speler, niet aan de keeper.

Keeperuitrusting.
Vaste keepers hebben een eigen uitrusting. Het is NIET toegestaan andere zaken in de keeperstas te stoppen of te bewaren. Denk hierbij aan hesjes, maskers en/of ballen(tas). 

De vaste keeper is zelf verantwoordelijk voor het tijdig reinigen van de uitrusting. We hebben één speciale warmte droger voor keeperuitrustingen op HVA. Deze kan op afspraak gebruikt worden. Hij/zij kan hiervoor contact met Hein opnemen. 

Bij het team dat geen vaste keeper heeft is de coach verantwoordelijk voor tijdige reiniging. Ook hier geen maskers of ballen of andere zaken in de tas doen. Deze taak kan uiteraard gedelegeerd worden.

Wisselen van keeper tijdens de wedstrijd of halverwege de wedstrijd is NIET toegestaan. Dit omdat er een serieus risico bestaat dat via de uitrusting een besmetting wordt overgedragen. Remember corona?

Scheidsrechters.
Scheidsrechters nemen de aan hen verstrekte fluit mee om te gebruiken bij de wedstrijd. Heb je die niet meer dan kun je bij de host een fluit vragen. Lever deze fluit niet weer in maar bewaar deze voor de volgende keer dat je moet fluiten. 

Fluitjes kosten € 2,50 daarom wordt aan iedereen slechts éénmalig een fluitje verstrekt. Heb je de tweede keer een fluit nodig dan mag je een fluit kopen. Voor tegenstanders is een fluit te koop in het clubhuis.

Trainers.
Trainers kunnen een fluit vragen aan Frank, Wouter of Hein. Ook voor trainers geldt dat ze een tweede fluit mogen kopen.