HVA / Over HVA / Cultuur

Cultuur


Wat maakt HVA nou echt HVA? We kennen een drietal kernwaarden die we actief uitdragen en die ons als vereniging kenmerken: passie, betrokkenheid en aandacht.


Passie

Bij HVA kun je je passie kwijt. Als fanatieke hockeyer, als recreant of als actieve vrijwilliger. Het betekent dat de club vorm en inhoud geeft aan een uitdagend en inspirerend sportklimaat. En waarbij een positief clubgevoel bindt en verbindt. Enthousiaste en gedreven trainers en coaches dragen hier aan bij.  


Betrokkenheid

Een club zonder betrokkenheid is als ‘los zand’. Betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde om de ambities en de doelstellingen van HVA te kunnen realiseren. Betrokkenheid zorgt voor het ‘cement’, de onderlinge verbondenheid. Het vormt de basis voor de team- en clubprestaties.


Aandacht

Trainers, coaches, spelers, vrijwilligers en ouders hebben aandacht voor elkaar. We hebben aandacht voor sportieve prestaties van de teams, voor de groei van (sportieve) vaardigheden van individuele leden en voor de kwaliteit en inzet van onze vrijwilligers. Zonder die aandacht verdwijnt de gezellige, geborgen club die we zijn.


Zo doen wij het bij HVA

  1. We zijn sportief in en rond het veld.
  2. We hebben respect voor de tegenstander, de scheidsrechter, de trainer, de coach en onze teamgenoten.
  3. We dragen tijdens wedstrijden altijd ons clubtenue.
  4. We houden het clubhuis en terrein schoon.
  5. We vervullen altijd onze vrijwilligerstaken (o.a. kantinedienst, wedstrijd begeleiden/fluiten).
  6. We doen wat we beloven.


 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18