Corona & routing

De info op deze pagina is gebaseerd op de voorschriften vanaf 18 december 2021. 

Trainingen

Toeschouwers zijn NIET toegestaan bij (veld en zaal) wedstrijden en ook niet bij trainingen. Iedere bezoeker van het complex registreert zich. Iedereen van 13 jaar en ouder houdt buiten het veld maar ook in het gebouw 1,5 meter afstand. Voor 18 en ouder geldt: De maximale groepsgrootte is 2 personen. Op het veld mag daar een trainer bij maar blijft de onderlinge afstand 1,5 meter.

Kom als lid bij voorkeur op de fiets. Wanneer dit niet mogelijk is en de speler gebracht wordt, worden kinderen afgezet op de kiss and ride plaats. Bij trainingen mogen ook ouders NIET meer toekijken. 

Hierop maken we een uitzondering voor ouders van nieuwe leden tot 10 jaar. Deze mogen de eerste keer mee om hun kind naar het veld te begeleiden. Wel moeten deze ouders zich dan registreren (zie registratie) en een CTB kunnen tonen.

Iedereen die het gebouw binnengaat en 18 jaar of ouder is moet een geldig CTB (kunnen) tonen. Bij zaalwedstrijden controleert de gemeente hierop. Bij veld wedstrijden en trainingen en bij zaaltrainingen zullen de trainers jouw CTB toetsen als je 18 of ouder bent. Dit geldt bij de zaal ook voor de sporters.Wedstrijden

Op zaterdag en zondag zal de directe doorgang zoals je die hierboven ziet zijn afgesloten met een ketting. Iedere bezoeker wordt dan bij de ingang ontvangen door een host. Deze is herkenbaar aan een blauw hesje. De host checkt of je geregistreerd bent en wijst op de geldende regels.

Vervolgens ga je via het hek naar de velden.

Op dit moment willen we geen andere activiteiten op de velden dan van eigen sporters conform de bekendgemaakte planningen en roosters.
 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18