'Love, peace & hockeyness'

Het is ontzettend jammer, maar in verband met de coronacrisis zijn we helaas genoodzaakt alle lustrumactiviteiten van dit voorjaar te annuleren, waaronder ook het lustrumtoernooi. ‘Van uitstel komt geen afstel’, dus worden al deze activiteiten het volgende hockeyseizoen georganiseerd. We maken er dan een HVA 100 + jaar van. De teams die zich voor het lustrumtoernooi hebben ingeschreven zijn hierover geïnformeerd. Zodra wij meer informatie / een nieuwe datum hebben voor het 'Love, Peace & Hockeyness' toernooi, kun je dat hier terugvinden. Houd de website daarom in de gaten!


In het kader van ons 100-jarig bestaan organiseert HVA in het weekend van 30 & 31 mei 2020 het Love, Peace & Hockeyness toernooi voor alle 30+/veteranenteams.

Van ons hockeycomplex maken we dit weekend een gezellig festivalterrein, waar er naast de wedstrijden die er dit weekend natuurlijk gespeeld zullen worden ook voldoende ruimte bestaat om te genieten op ons eigen HVA festival. Denk daarbij aan gezellige eetkraampjes en live muziek. Kijk vanuit je hangmat óf gewoon met je voeten in het gras naar de wedstrijden (zes tegen zes) van je tegenstanders en schuif als je zin hebt ‘s avonds aan bij een knisperend haardvuur met gitaarmuziek of dans tot in de late uurtjes op de muziek van onze eigen HVA-band! En om in festivalsferen te blijven bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om op ons eigen terrein te blijven kamperen.

Ook in de nabije omgeving van HVA zijn diverse hotels en overnachtingsmogelijkheden. Een overzicht met adressen vind je binnenkort op deze website. 

De inschrijfkosten bedragen € 270,- voor een team van zes spelers. De kosten voor elke extra speler bedragen € 45,-. Dit is inclusief lunch, borrelplank, diner, feest, ontbijt en een toernooi met 8 wedstrijden. 

De spelsoort is zes tegen zes op een half veld, inclusief keeper en de spelduur is 20 minuten. 

We hebben al vanuit het hele land - en zelfs vanuit het buitenland! - inschrijvingen mogen ontvangen en wij zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. Op dit moment hebben we nog plek voor een aantal dames- en herenteams; inschrijven is dus nog mogelijk. De inschrijving sluit echter zodra we vol zitten, dus wees er snel bij en schrijf je in!

Klik HIER om jouw team in te schrijven. 

Heb je vragen? Mail dan naar [email protected] 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18