HVA100 Lezing Erwin Maarhuis

donderdag 7 november 2019   |   20:00 - 23:00   |   Clubhuis geheel,Bardeel clubhuis,Loungedeel clubhuis

Uitnodiging

Presentatie Erwin Maarhuis op 7 november

Erwin Maarhuis – zeer ervaren KNHB-coach, inspirator en manager – komt naar HVA! Speciaal voor het lustrum geeft hij op donderdag 7 november om 20.00 uur een interactieve presentatie. Onder het motto ‘Positieve ecologie als succesfactor in de sport’ schetst hij wat vanuit zijn kennis en ervaring de basis voor succes is in hockey op alle niveaus.

Over Erwin

Erwin startte zijn hockeycarrière op 14-jarige leeftijd in jongens B1 van HVA. Na de middelbare school en een jaar opleiding bij de mariniers ging hij als bevlogen sporter naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen. Hier haalde hij in 1996 zijn bachelors degree. Een stage bij Louis van Gaal heeft mede zijn visie als trainer/hockeycoach bepaald.

KNHB

In de jaren daarna legt zijn aanpak een stevig fundament voor het jeugdhockey bij HVA en onder zijn leiding promoveert Heren 1 van HVA in twee jaar van de 3naar de 1klasse. Al vanaf 1999 is Erwin actief als docent en coach bij de KNHB en in juli van dat jaar verlaat Erwin het noorden en gaat aan de slag als technisch coördinator bij HC Klein Zwitserland. Voor de Internationale Hockey Federatie verricht Erwin ontwikkelingswerk in exotische oorden als Egypte, Trinidad, Tobago, Barbados, Guyana en Jamaica.

In 2015 pakt Erwin de draad weer op bij defensie. Inmiddels is hij werkzaam als officier bij het Korps Mariniers in Den Helder, als coördinator ‘Fysieke Training & Sport’. Erwin is op diverse fronten actief, o.a. voor de KNHB, als docent, trainer, coach, teamcoach, inspirator en manager met een voorkeur voor ‘performance management’.

Laat je ook inspireren!

Erwins bevlogenheid en jarenlange ervaring zorgen absoluut voor een inspirerende avond. Ook voor niet-hockeyers, want zijn visie en principes rond teambuilding en (individueel) prestatiemanagement zijn in alle organisaties en bedrijven van toepassing.

Laat je ook inspireren en kom naar het clubhuis op 7 november! De inloop is vanaf 19.30 uur.

page1image2096751856
 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

25-4 Jeugdbestuur

NIX18

NIX18