Algemeen Mei
18

Meisjes D1 kampioen!

Nieuws afbeelding
Met nog 2 wedstrijden te gaan wisten de meiden D1 vanmiddag het kampioenschap binnen te halen. Onder toeziend oog van een grote groep trouwe HVA supporters werd er in Haren hard gestreden door de meiden.  Alles op alles werd gezet om in een rechtstreeks duel tegen de nummer 2 van de poule een overwinning te boeken. De D1 van GHHC werd met 1 goal tegen de rust ingestuurd. In de 2de helft werd er uit een veel geoefende strafcorner de 2-0 gescoord. De laatste 10 minuten waren zenuwslopend voor de coaches en toeschouwers. Eindelijk het verlossende fluitsignaal, het kampioenschap was binnen! In het clubhuis van GHHC werd de polonaise ingezet door de meiden en bleef het nog even onrustig.
Een knappe prestaties van de meiden, (nog) ongeslagen in de 1e klasse poule A.
Meiden en coaches Teun en Dana, van harte gefeliciteerd!