Oproep Mei
26

Oproep - Graag ook een rol achter de bar in plaats van ervoor?

Nieuws afbeelding
Wat zijn we toch trots op onze mooie velden en prachtige clubhuis. Een mooie ruimte om na de training of wedstrijd van zoon of dochter nog even gezellig na te praten. Voor gezellige feestjes, vergaderingen of andere bijeenkomsten. Ook het komende (lustrum)jaar zullen we daar veel plezier beleven. Het draait om hockey, maar ook andere gezelligheid is belangrijk!

Dit kan allemaal dankzij de inzet van de ouders en de leden van de barcommissie. Zonder hen is dit onmogelijk. We zijn heel blij dat we een actieve barcommissie hebben. Want zonder barcommissie geen hapjes of drankjes bij ons op de club. Om dit zo te houden en met alle lustrumactiviteiten in het vooruitzicht en wensen die we met elkaar hebben voor de openingstijden van het clubhuis, kan de barcommissie echter versterking gebruiken. We hebben nieuwe vrijwilligers nodig!

Des te meer vrijwilligers beschikbaar zijn des te ruimer we de openingstijden van het clubhuis kunnen maken. Zit jij op de tribune om naar de trainingen van zoonlief te kijken? Meld je dan aan voor de barcommissie. Jij kunt tijdens je aanwezigheid namelijk ook het clubhuis openhouden.

Heb jij altijd al eens achter de bar willen staan en wil je graag onderdeel uitmaken van een gezellig barcommissie team? Meld je dan aan op [email protected] of live in het clubhuis.

We willen in het bijzonder de ouders van Jongste Jeugd leden oproepen zich aan te melden. Deze groep is in de barcommissie nauwelijks vertegenwoordigt.

 

Hoofdsponsor

NIX18

NIX18