Bestuur Jun
11

Afsluiting bijzonder lustrumseizoen

Nieuws afbeelding

Beste HVA-er,

We sluiten een bijzonder hockeyjaar af. Een jaar dat we nooit vergeten en ook nooit weer meemaken. Waarin we gedurende het seizoen ons 100-jarig bestaan op 3 december 2019 vierden en vanaf half maart alles op slot ging.

Het begon al heel speciaal met de startdag op 31 augustus. Iedereen kwam op de foto voor het prachtige Jumbo verzamelalbum. We organiseerden tijdens dit lustrumjaar diverse activiteiten, waaronder een spelletjesavond voor de jongste jeugd, Halloweenparty, Gold & White party, clinic en lezing Erwin Maarhuis, een wijnproefavond, pubquiz en een klaverjastoernooi.

En er stonden nog veel meer mooi activiteiten op het programma. Helaas konden die, door het Corona virus niet doorgaan en zijn ze uitgesteld naar het nieuwe seizoen. Hoe dat er precies uit gaat zien weten we nog niet, maar op lustrumprogramma staan in ieder geval nog de Maartje Paumen clinic, golftoernooi/clinic, het trimhockeytoernooi, een D/C toernooi, en veteranentoernooi. En natuurlijk we hopen aan het eind van het seizoen alsnog ons Eeuwfeest te vieren. Ook na 101 jaar maken we er dan een fantastische dag van.

Voor dit seizoen staat alleen nog de algemene ledenvergadering op de agenda. Hierover volgt volgende week meer informatie.

Deze week trainen de teams nog in de huidige samenstelling. Dit weekend wordt de nieuwe teamindeling bekend gemaakt. Vanaf volgende week trainen we in de ‘nieuwe’ teams. 

Neem afscheid van je ‘oude’ team. Sta nog even stil bij hoe het had kunnen zijn, maar ook vooral over de mooie momenten die je met elkaar hebt meegemaakt afgelopen seizoen.

Veel plezier allemaal. Wij wensen jullie een goede zomer toe, in gezondheid, en hopelijk met lekker weer. Veel plezier! 

Groet, 

Piet de Lange
Voorzitter HVA