Activiteit Jun
27

Inschrijving hockey3daagse weer opengesteld, tevens overnachten D en C jeugd

Nieuws afbeelding

Vorige week is de inschrijving van de hockey3daagse gesloten ivm bereiken van het maximaal aantal deelnemers. Door aanpassing van de Coronaregels is het nu mogelijk om een aantal deelnemers toe te voegen. Ook nu geldt dat de inschrijving gesloten wordt als we de 120 deelnemers hebben bereikt. 

Ook is het nu mogelijk voor de C en D jeugd om de laatste dag te overnachten. Hiervoor kun je apart via de HVA app opgeven. Onderstaand het bericht zoals dit vorige week is verzonden. Wil je nog graag mee doen, schrijf je dan snel in!

Vanaf dinsdag 11 tot en met donderdag 13 augustus organiseren we de zesde HVA hockey3daagse. Drie dagen vol hockeyactiviteiten, spel en vooral veel plezier voor onze C, D, E en F- jeugd. 1jaars B’s voor komend seizoen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

De hockey3daagse staat ook dit jaar weer onder de sportieve leiding van onze eigen jeugd- en seniorenspelers. Er is weer een leuk programma samengesteld, waarbinnen verschillende (hockey) activiteiten worden aangeboden. Het programma voor de C en D-jeugd is competitief ingestoken en zal meer gericht zijn op techniek. Binnen het programma voor de E en F-jeugd ligt de nadruk op recreatief samenspel. Indien zij daaraan de voorkeur geven, mogen spelers die afgelopen seizoen in 2e jaars E speelden ervoor kiezen om mee te doen met het competitieve programma.

Donderdagavond sluiten we de avond af met een gezellige bbq en natuurlijk een kampvuur!

Met de Coronabeperkende maatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om een ouder-kind toernooi/ bbq en overnachting te organiseren.

De driedaagse vindt plaats van 11 t/m 13 augustus van 9.00 tot 16.00 uur. Met een uitloopdag bij slecht weer op vrijdag 14 augustus. Voor de lunch en pauzes zijn, om de afstandsregels te borgen, tenten gehuurd.

De kosten bedragen € 110,- per deelnemer. Hiervoor krijg je drie fantastische dagen, een professioneel hockeyprogramma met diverse (hockey)activiteiten, een prachtig sportshirt en een leuk aandenken. Ook lunch, ranja, tussendoortjes en de afsluitende barbecue zijn natuurlijk inbegrepen.

Omdat er, zoals het nu lijkt, maximaal 100 deelnemers mogen meedoen is het dit jaar echt vol=vol. Geef je daarom snel op, je kunt je vanaf nu inschrijven via de HVA app. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 juli 2020 (of zodra het aantal van 100 bereikt is).

Ga hiervoor in de app naar meer, evenementen en dan naar hockey3daagse. Bij inschrijving wordt je gelijk doorgelinkt naar betaling via Ideal.
Let op: pas als je hebt betaald sta je op de deelnemerslijst.

Je ontvangt na sluiting van de inschrijfperiode een bevestiging via mail met daarbij een verzoek tot opgave van helpende handjes en het doorgeven van dieetwensen.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar [email protected]

Wij zouden het leuk vinden als jij deze zomer meedoet.

Hartelijke groet,
Organisatie Hockey3-daagse,

Antoinette Hilarius, Jolanda Feijen, Hein Potze en Janet van Toor

 

NB:
De prijs van de driedaagse is dit jaar aangepast. Dit in verband met de jaarlijks toenemende kosten, de extra kosten die gemaakt worden ivm Coronamaatregelen en het professionele sportshirt dat iedere deelnemer dit jaar ontvangt.
Tijdens de 3-daagse wordt er foto- en beeldmateriaal gemaakt. De beelden kunnen gedeeld worden op social media.