Bestuur Sep
22

Samen maken we de club! Ook met wat aanpassingen....

Nieuws afbeelding

Beste leden,

We houden ons clubhuis graag open, want hockey is naast sporten, vooral ook een sociaal gebeuren. Maar dat vereist ieders inzet en medewerking.

Als het ons niet lukt de aanpassingen ivm de Coronamaatregelen goed met elkaar te regelen lopen we het risico dat ons clubhuis wordt gesloten en in het ergste geval ons hele complex.

Vorig weekend zijn we gestart met de hockeycompetitie. Wat was het fijn dat we weer konden starten. Hierbij hebben we natuurlijk te maken met de maatregelen ivm Covid 19, die ons beperkingen opleggen. Een goede invulling hiervan en het omgaan met de maatregelen vergt veel inspanning van de club en de nodige discipline van onze leden en bezoekers. Afgelopen zaterdag verliep dit, met de inzet van hosts en de routing in het clubhuis redelijk goed. We moesten even wennen maar vonden daarin onze weg.

Helaas was dit zondag niet het geval. Het bleek dat zowel een heel aantal bezoekers als spelers moeite hadden om zich aan de afstandsregel en de routingregel te houden. Daarnaast hadden velen zich niet geregistreerd.

Hou je aan ons protocol en de aanwijzingen van de hosts in de blauwe hesjes en vergeet ook vooral niet jezelf te registreren als je naar de club komt! Registreer je via: 

Kijk voor meer informatie met betrekking tot de sta en zitplaatsen op: 

hockeyassen.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=corona_clubhuis&m=7

Samen maken we de club! Ook met wat aanpassingen.

Piet de Lange
Voorzitter HVA