Nieuwsflash Feb
20

HVA positief in lastige tijden.

Nieuws afbeelding

Afgelopen week heeft voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging de ledenvergadering digitaal plaats gevonden. Wij hebben teruggekeken en vooruitgekeken in deze bijzondere periode. Seizoen 2019-2020 hebben we af kunnen sluiten met een positief resultaat. Dit lopende seizoen vraagt ook veel aandacht op financieel gebied. Vooruitkijkend denken wij als bestuur dat dit seizoen niet negatief afgesloten zal worden.

We zijn blij dat ondanks alle beperkende maatregelen onze jeugd kan blijven hockeyen. Helaas niet zoals we het graag zien met gezellige wedstrijden op de zaterdag en zondag en een wintercompetitie in de zaal, maar gelukkig slagen we erin om de jeugd elkaar wekelijks te laten ontmoeten tijdens de hockeytrainingen. Mooi om te zien hoe de Technische Commissie samen met de Technische Staf erin geslaagd is een alternatief programma te bieden voor de jeugd, daarnaast kan het opleidingsprogramma in het geheel worden uitgevoerd.

Hoe anders is dit voor onze senioren. Voor hen geen trainingen met de groep, maar worden er in 2-tallen trainingen aangeboden. Dit is toch echt wel anders en wij hopen dan ook dat juist zij zo snel mogelijk weer met elkaar kunnen hockeyen.

De wedstrijden en de activiteiten liggen stil, dit betekent niet dat onze vereniging stil ligt. Ook nu wordt er door velen bijna dagelijks gewerkt aan het wel en wee van onze mooie hockeyvereniging in deze bijzondere tijd. Wij zijn iedereen daar zeer dankbaar voor!

Mocht u ideeën hebben voor activiteiten die passen binnen de huidige maatregelen dan horen wij deze graag! Wij horen ook graag hoe we er met elkaar voor kunnen zorgen dat onze vereniging bloeiend blijft, en dan de clubbinding blijft en versterkt wordt ook in de ze bijzondere tijd.

Wij hopen elkaar snel weer te mogen ontmoeten op onze club!

Blijf gezond!

Sportieve groet,

Bestuur HVA