Nieuwsflash Dec
18

Geen zaalhockey per 19 december 5.00 uur

Nieuws afbeelding

Door de maatregelen die de regering vanavond per morgenochtend 05:00 uur heeft afgekondigd komt er per direct een einde aan alle zaalhockeyactiviteiten.

Alle wedstrijden zijn afgelast en ook alle zaaltrainingen komen te vervallen, dit geldt in elk geval tot en met 14 januari 2022.

De veldtrainingen gaan aankomende week wel door. Op dit moment werken we hard aan een planning van de veldtrainingen voor komende week. Houd je app goed in de gaten voor de juiste planning.

Ondertussen gaan we ook aan de slag met het voorbereiden van activiteiten en een trainingsschema in het geval de huidige maatregelen na 14 januari verlengd worden. 

Onderstaand nog even kort de maatregelen zoals die nu gelden voor sporten op buitensportlocaties tussen 05.00 en 17.00 uur.

Voor volwassenen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand, exclusief instructeur

Voor kinderen tot en met 17 jaar zijn trainingen, onderlinge wedstrijden met teams van de eigen club toegestaan. Tijdens het sporten hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.


Het clubhuis is gesloten met uitzondering van toiletten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws