Bestuur Dec
24

Fijne feestdagen en een sportief 2022

Nieuws afbeelding
Beste leden,
Het einde van een bewogen hockeyjaar nadert. Gelukkig heeft het veldhockey relatief weinig last gehad van Corona, maar zaalhockey is daarentegen behoorlijk verstoord en op dit moment geheel stil gelegd. Omdat de schoolvakantie een week eerder is begonnen, is er voor deze week nog een mooi veldprogramma opgetuigd om toch nog een balletje te kunnen slaan voor het einde van het jaar.
In het nieuwe jaar zal het Rijk op 14 januari nieuwe Coronamaatregelen aankondigen. Daarom heeft het bestuur besloten om vanaf de kerst tot 14 januari de gebruikelijke winterstop aan te houden en alle hockeyactiviteiten stil te leggen. Voor de tweede helft van januari gaan wij kijken welke hockeyactiviteiten mogelijk zijn binnen de dan geldende Coronamaatregelen. We zullen ons best doen om, waar mogelijk, jullie te laten hockeyen. Houdt daarom je HVA-app goed in de gaten!
Graag bedank ik alle vrijwilligers voor hun fantastische inzet voor HVA in deze lastige tijden en ik hoop dat jullie genieten van een welverdiende rust tijdens de winterstop.
Tot slot wens ik onze leden, ouders en sponsoren ondanks alle beperkingen hele fijne feestdagen en vooral een gezond en sportief 2022!
Piet de Lange
Voorzitter HVA
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18