Nieuwsflash Dec
22

Simons Jeugdondersteuningsfonds

Nieuws afbeelding
Een van onze oudste spelende leden, Simon Rijpstra, heeft aan HVA een aanzienlijke bijdrage beschikbaar gesteld voor de oprichting van een jeugdondersteuningsfonds.
Doel van het fonds is om het voor alle kinderen mogelijk te maken lid te worden van HVA, ook als iemand het financieel niet zo breed heeft.

De gemeente Assen kent hiervoor regelingen zoals bijvoorbeeld het Jeugdfonds voor Sport en Cultuur. Uit dit fonds kunnen deze kinderen een bijdrage krijgen voor de contributie, maar vaak is deze bijdrage niet voldoende. En dan moet er ook nog een uitrusting worden aangeschaft zoals schoenen, kleding en een stick. Ouders waarvan de kinderen die in aanmerking komen voor het Jeugdfonds van de gemeente kunnen nu aanvullend bij HVA een beroep doen op Simons Jeugdondersteuningsfonds, zodat er geen enkele belemmering meer is om lid te worden van HVA en wij de kinderen kunnen voorzien van een complete hockeyuitrusting.
 
Het spreekt voor zich dat wij Simon Rijpstra zeer erkentelijk zijn voor zijn initiatief en zijn gulle gift. Hiermee kunnen wij verder invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wie een beroep wil doen op het fonds kan zich melden bij het bestuur. Ken je iemand die graag zou willen hockeyen maar voor wie de kosten een belemmering zijn dan kun je dit  kenbaar maken bij het bestuur. En vanzelfsprekend zullen wij alle aanvragen discreet behandelen.
Wat een prachtig initiatief, nogmaals onze hartelijk dank aan Simon Rijpstra!