Oproep Sep
6

Vrijwilligers gezocht!

Nieuws afbeelding

Een club als HVA kan niet draaien zonder de inzet van vrijwilligers. Op dit moment zijn er vacatures in het bestuur en diverse commissies. Ook zijn ‘helpende handjes’ bij eenmalige activiteiten zoals de Grote Club Actie zeer welkom!

 

In het BESTUUR hebben wij de posten van voorzitter en secretaris nog niet kunnen invullen. Marco Streefland (penningmeester), Bart van Reij (technische zaken) en Alexander van Leijenhorst (commerciële zaken) komen graag in gesprek met mensen die het bestuur kunnen completeren. Bestuurlijke ervaring is altijd een pré, maar hart voor de club en enthousiasme vormen toch de basis. Belangstelling of weet je een geschikte kandidaat? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

 

De LEDENWERFCOMMISSIE kan ook heel goed extra krachten gebruiken, omdat we de doelstelling hebben om er dit jaar 40 nieuwe leden bij te krijgen. Voor de organisatie van de open dagen, kennismaking clinics en het leggen van contacten met de scholen wordt een stuk gemakkelijker als je de taken wat kan verdelen. Wie hieraan een steentje wil bijdragen kan contact opnemen met Casper Lucas als kartrekker van deze commissie (06 22459259).

 

Onze SPONSORCOMMISSIE heeft een flinke uitdaging na het wegvallen van twee hoofdsponsors. Daar komt bij dat voorzitter Jan Jelsema zijn werkzaamheden voorlopig heeft moeten neerleggen i.v.m. gezondheidsproblemen. Heb je een netwerk in het bedrijfsleven of ben je commercieel ingesteld, dan kun jij je in deze commissie zeker verdienstelijk maken voor de club. Wie hiervoor interesse heeft kan contact opnemen met Alexander van Leijenhorst (06 53840935).

 

De BARCOMMISSIE heeft jaarlijks aanvulling nodig van enthousiaste ouders die begrijpen dat gezelligheid, gastvrijheid en het sociaal gebeuren belangrijke onderdelen zijn van het clubleven. We starten dit jaar met een nieuw kassasysteem en een HVA betaalpas die de werkzaamheden weer een stukje gemakkelijker en aantrekkelijker maken. Heb je zin om mee te draaien of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Jolanda Feijen (06 81483228).

 

De COMMUNICATIECOMMISSIE regelt de berichtgeving op onze HVA app en de site en denkt mee hoe we onze leden goed kunnen bereiken. Heleen Eissens en Mindert Adema kunnen echter wel support gebruiken. Interesse? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] en ze nemen contact met je op.

 

Ieder jaar zijn er kortdurende activiteiten of projecten waarvoor we wat helpende handjes nodig hebben. Deze maand is dat bijvoorbeeld de GROTE CLUB ACTIE. Een paar mensen zijn voldoende, korte inspanning, veel resultaat! Doe je mee? Neem dan contact op met Marco Streefland (06 20129291).

 

Denk niet op voorhand: dat doet een ander wel… Want als iedereen dat denkt komt er echt niets van de grond. Pak de telefoon of stuur een mail, jouw inzet is altijd welkom!