Algemeen Sep
12

HVA Vrijwilliger Van De Maand September 2022

Nieuws afbeelding

HVA is dit seizoen (weer) begonnen met haar vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten.

Het bestuur heeft besloten dat we vanaf deze maand weer een vrijwilliger van de maand gaan kiezen.

De vrijwilliger van de maand zal op een delfts blauw tegeltje (mede mogelijk gemaakt door "tegeltje.nl”) worden gezet, welke een jaar in het clubhuis zal gaan hangen. We zijn nog bezig een mooi plekje te vinden voor deze tegeltjes.

Als het tegeltje er een jaar hangt, krijgt de vrijwilliger het tegeltje en mag hij of zij het mee naar huis nemen. Zo willen we de vrijwilligers die zich inzetten voor de club extra in het zonnetje zetten!

Na zorgvuldig beraad en goed overleg is de eerste vrijwilliger van de maand afgelopen zaterdag met een smoes naar het clubhuis gelokt.

Richard Scholtens, die al jaren de ledenadministratie in zijn eentje doet, had een afspraak met onze demissionair voorzitter Piet de Lange.

Althans dat dacht hij.

Tijdens de koffieochtend voor nieuw(st)e leden vertelde Anne Helder het goede voornemen van het bestuur en kreeg Richard uit handen van Piet (naast de lovende woorden) het tegeltje "Vrijwilliger van de Maand SEPTEMBER 2022” en een mooie bos bloemen (mede mogelijk gemaakt door "de Fleur company – Bloemist uit Kloosterveste”) uitgereikt.

De bloemen mochten uiteraard wel meteen mee naar huis.

De tegel van de vrijwilliger van de maand

HVA vrijwilliger van de maand september