4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Feb
20

Poeisz actie - Update

Nieuws afbeelding

 

Op zaterdag 18 februari hebben Anniek, Escra en Anna van MD1 en Iris van MC2, hun uiterste best gedaan om roombroodjes te verkopen voor extra sponsormunten van de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Ze hebben enorm veel munten opgehaald. Top gedaan meiden. Bedankt!

 


 

 


We kunnen nog steeds extra munten gebruiken, dit kan nog tot 2 april. Dus allemaal boodschappen doen bij de Poiesz. De munten voor HVA kun je inleveren bij de Poiesz in Baggelhuizen (Het Sticht 3 in Assen).

 

 


Poiesz Jeugd Sponsor Actie
Steun HVA door je boodschappen te doen bij supermarkt Poiesz en profiteer tegelijkertijd van euro's voordeel op de Jeugd Sponsor Actie Aanbiedingen. Hoe meer groene Jeugd Sponsor Munten wij als club verzamelen, hoe meer sponsorgeld HVA aan het eind van de actie van Poiesz supermarkten krijgt uitgekeerd. De actie loopt van 6 februari t/m 2 april 2017.

Hoe werkt het? Tijdens de Jeugd Sponsor Actie krijg je elke week:
- 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld);
- 1 Jeugd Sponsor Munt bij tientallen sponsorproducten;
- 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 Jeugd Sponsor Aanbiedingen;
- 10 Jeugd Sponsor Munten bij 1 Super Jeugd Sponsor Aanbieding;
- 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale bakkerijaanbieding.

De groene Jeugd Sponsor Munten die je hebt verzameld kun je in de HVA-koker bij supermarkt Poiesz doen óf inleveren in het clubhuis.

Je kunt HVA ook aan extra Jeugd Sponsor Munten helpen door naar de Facebookpagina van Poiesz te gaan. Stem daar op HVA en maak met je stem kans op het winnen van één van de vijf Poiesz waardebonnen. De 50 clubs of verenigingen met de meeste stemmen, ontvangen 500 extra Jeugd Sponsor Munten!

Zes speelsters van MD1 zullen op vrijdag 7 april a.s. aanwezig zijn op het Jeugd Sponsor Gala, waar de einduitslag bekend gemaakt zal worden. We hopen natuurlijk dat we met jouw steun het behaalde sponsorbedrag van vorig jaar zullen overtreffen!