4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Feb
26

Open dag 18 maart 2017

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 18 maart 2017 organiseert HVA van 14.30 tot 17.00 uur een open dag. Heb je altijd al willen leren hockeyen? Of heb je al jaren niet meer gespeeld, maar wil je toch weer eens een balletje slaan? Dan verwelkomt HVA jou graag op de open dag om je kennis te laten maken met alle verschillende speel- en trainingsmogelijkheden. Iedereen is welkom; jong én oud, beginner én ervaren.

HVA organiseert tijdens de open dag een leuke clinic voor kinderen en een proeftraining door een ervaren trainer voor volwassenen. Dus kom in sportkleding en doe mee! Ook zal er een fysiotherapeut van SKS fysiotherapie aanwezig zijn die al je vragen beantwoordt en advies kan geven over blessurepreventie en herstel van een blessure.

Sinds de verhuizing van HVA in 2014 naar de nieuwe velden aan de Mien Ruysweg groeit de club nog steeds en wij hopen binnenkort ons 600stelid te mogen begroeten. Ben jij ons 600ste lid en meld jij je tijdens de open dag aan, dan ontvang jij een gratis lidmaatschap voor een jaar!