4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Ma
19

SportWays hockeykamp 24 t/m 26 april 2017

Nieuws afbeelding

Ben jij klaar om je skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het SportWays hockeykamp op HVA! In de meivakantie staat er een uitdagend programma voor je klaar, waardoor je de laatste wedstrijden van het seizoen gaat vlammen. Er komt een topper langs voor een te gekke clinic en de staff van SportWays zorgt ervoor dat het kamp voor iedereen uitdagend is. Het SportWays kamp duurt van 24 t/m 26 april 2017, waarbij Kids de keuze hebben uit 2 of 3 dagen. Klik voor meer informatie op het kamp naar keuze of kijk op www.sportways.nl. Via deze website kun je je ook aanmelden. Je traint op je eigen niveau en er wordt onderscheid gemaakt tussen twee leeftijdsgroepen:

-
het Kids kamp is voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar (F en E-teams), met een goede afwisseling tussen hockey en fun. Kosten: twee dagen: € 135,00 (ma & di) / drie dagen: € 179,00, incl. lunch, snacks, bidon en T-shirt.

- het YoungStars kamp is perfect voor 10 t/m 13-jarigen (C en D-teams), met een programma vol hockey en een spannend kamptoernooi. € 179,00, incl. lunch, snacks, bidon en T-shirt.

Wil je komende meivakantie nóg meer hockeyen en durf jij de volgende stap te nemen? Dan is het Amsterdam Top Hockey Camp van 24 t/m 28 april perfect voor jou. Tijdens dit kamp met overnachting worden 12 t/m 16 jarigen uitgedaagd met vette trainingen en een intensief hockeyprogramma. Voor goalies wordt tegelijkertijd het Amsterdam Drijver Goalie Camp georganiseerd.

Zomer zonder hockey?
Zie je nu al op tegen een hockeyloze zomervakantie? Wees dan gerust, want SportWays organiseert deze zomer 16 kampen met overnachting in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona. Zowel voor goalies als voor spelers zijn er verschillende soorten kampen, met verschillende hockeyniveaus en –programma’s. Deze kampen zijn ontworpen voor hockeyfans tussen de 10 en 21 jaar oud, waarbij elk kamp een eigen leeftijdscategorie heeft.

Is een week lang op kamp een brug te ver, maar wil je toch de real deal? Dan is het YoungStars+ kamp van 14 t/m 16 augustus op Klein Zwitserland hét kamp voor jou. Dit kamp duurt 3 dagen en na een intensieve dag hockeyen blijf je slapen op de club.