Sliderfoto 1_home.jpg Sliderfoto2_home.JPG Sliderfoto3_home.jpg
Algemeen Ma
28

Bounz® Scholen Hockeytoernooi

Nieuws afbeelding

Op woensdag 10 mei organiseert HVA het Bounz® Scholen Hockeytoernooi. Zit jij op de basisschool en lijkt het je leuk om met je klasgenoten of vrienden en vriendinnen van je school mee te doen? Vorig jaar deden 282 kinderen mee en het was een supergezellige dag! Lees hier alle informatie over het toernooi, wat in hoofdlijnen de regels zijn en wat je moet doen om je aan te melden. 

Wanneer
Het Bounz® Scholen Hockeytoernooi vindt plaats op woensdag 10 mei, van 13.30 tot 17.30 uur.

Voor wie
Kinderen van de groepen 3 tot en met 8 kunnen meedoen met het toernooi. Het maakt niet uit of je kunt hockeyen of niet. We splitsen de teams op in 2 groepen: de groepen 3 tot en met 5 spelen tegen elkaar en de groepen 6 tot en met 8 spelen tegen elkaar.

Wat moet je doen
Maak met je vrienden een team! Groepen 3 t/m 5 spelen met een team van 4 spelers (eventueel met 2 reservespelers). En groepen 6 t/m 8 spelen met een team van 6 spelers (eventueel met 2 reservespelers). Je kunt je opgeven als meisjesteam, als jongensteam of als mixed team. Meld ook je begeleider aan en bedenk een leuke naam voor je team. Je kunt je opgeven via: [email protected]. Het is belangrijk dat je dat doet voor 21 april.

Tijdens dit scholenhockeytoernooi zorgen wij voor de hockeysticks, limonade, een snack voor de kinderen en koffie/thee voor de begeleiders. Leden van de club zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Handig om te weten

 We zien je graag op 10 mei!