4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Ma
30

Er zijn nog plaatsen vrij bij de Three Stripes Clinic!

Nieuws afbeelding
Adidas en Sportways touren samen met het Three Stripes Clinic Team door heel Nederland en ze komen op woensdag 19 april bij HVA! Het Three Stripes Team bestaat uit tophockeyers die spelen in de (dames en heren) Hoofdklasse. De toppers die naar HVA komen zijn niemand minder dan Laren spits Maxime Kerstholt en sleep-specialist Thomas Vis van SCHC!

Maxime heeft na lang blessureleed afgelopen zomer een mooi WK met Jong Oranje beleeft, dit heeft ervoor gezorgd dat ze nu bij het grote Oranje mag meespelen. Ze heeft hier inmiddels succesvol haar debuut met een mooie goal en maakt nog kans om te spelen tijden het EK hockey in Amsterdam! Thomas Vis is de sleepcorner-specialist van SCHC en hoopt volgend jaar wederom zijn corners in de hoofdklasse te slepen. Op dit moment staan ze bovenaan de ranglijst en staat Thomas derde in de topscorerslijst van de overgangsklasse met 18 goals! 
 
De clinic is voor wordt gestart met een te gekke demo, waarin de adidas toppers laten zien waarom zij in de Hoofdklasse spelen! Tijdens de clinic zijn er verschillende scoringsoefeningen met veel balcontact en natuurlijk zullen de toppers hun eigen specialiteiten met jou trainen! 

Mis deze kans niet en meld je hier aan voor de Three Stripes Clinic Assen:

https://nl.sportways.com/nl/camp/three-stripes-clinic-assen?utm_source=Assen&utm_campaign=Toppers#LL2G0HrcvbP2JbCE.97Waar: HVA

Wanneer: woensdag 19 april 2017
Duur: 2,5 uur. Van 16.30 tot 19.00 uur
Doelgroep: 10 t/m 15 jaar, maximaal 64 deelnemers
Prijs: € 39,-