4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Apr
8

Three Stripes Clinic & Kids en Youngstars Kamp

Nieuws afbeelding

We hebben dit voorjaar weer hele leuke SportWays-evenementen georganiseerd op HVA die je niet mag missen. Zie hieronder het aanbod en klik op de links om je aan te melden.


Three Stripes Clinic

Adidas en SportWays trekken dit voorjaar samen met het Three Stripes Clinic Team door Nederland en op woensdag 19 april 2017 komen zij naar HVA om een clinic te verzorgen. Het Three Stripes Team bestaat uit tophockeyers die spelen in de (dames en heren) Hoofdklasse. De toppers die naar HVA komen zijn niemand minder dan Laren spits Maxime Kerstholt en sleep-specialist Thomas Vis van SCHC!

Maxime heeft na lang blessureleed afgelopen zomer een mooi WK met Jong Oranje beleefd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze nu bij het grote Oranje mag meespelen. Ze heeft hier inmiddels succesvol haar debuut gemaakt met een mooie goal en maakt nog kans om te spelen tijdens het EK hockey in Amsterdam! Thomas Vis is de sleepcorner-specialist van SCHC en hoopt volgend jaar wederom zijn corners in de hoofdklasse te slepen. Op dit moment staan ze bovenaan de ranglijst en staat Thomas derde in de topscorerslijst van de overgangsklasse met 18 goals!

De clinic wordt gestart met een te gekke demo, waarin de Adidas-toppers laten zien waarom zij in de Hoofdklasse spelen! Tijdens de clinic zijn er verschillende scoringsoefeningen met veel balcontact en natuurlijk zullen de toppers hun eigen specialiteiten met jou trainen! 

Mis deze kans niet en meld je via deze link aan voor de Three Stripes Clinic Assen.

Waar: HVA

Wanneer: woensdag 19 april 2017
Duur: 2,5 uur. Van 16.30 tot 19.00 uur
Doelgroep: 10 t/m 15 jaar, maximaal 64 deelnemers
Prijs: € 39,-

 


Kids & Youngstars kamp

Ben jij klaar om je skills te verbeteren? Meld je dan nu aan voor het SportWays hockeykamp op HVA! In de meivakantie staat er een uitdagend programma voor je klaar, waardoor je de laatste wedstrijden van het seizoen gaat vlammen. Tijdens het SportWays hockeykamp van 24 t/m 26 april leer je alleen van de ervaren SportWays trainers. Naast het uitdagende kampprogramma vol te gekke trainingen, komt ook topper Dennis Warmerdam langs voor gave clinic! Dennis heeft een echte passie voor hockey. Hij is aanvoerder van Jong Oranje en heeft al menig interland op zijn naam staan. Ook in Pinoké Heren 1 scoort hij met hetzelfde gemak en staat Dennis wekelijks te shinen op het veld.

Klik voor meer informatie op het kamp naar keuze of kijk op www.sportways.nl. Via deze website kun je je ook aanmelden. Je traint op je eigen niveau en er wordt onderscheid gemaakt tussen twee leeftijdsgroepen:

- het Kids kamp is voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar (F en E-teams), met een goede afwisseling tussen hockey en fun. Kids hebben de keuze uit 2 of 3 dagen. Kosten: twee dagen: € 135,00 (ma & di) / drie dagen: € 179,00, incl. lunch, snacks, bidon en T-shirt.

- het YoungStars kamp is perfect voor 10 t/m 13-jarigen (C en D-teams), met een programma vol hockey en een spannend kamptoernooi. € 179,00, incl. lunch, snacks, bidon en T-shirt.

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met: [email protected]