4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Mei
10

350 scholieren bij het Bounz® Scholen Hockeytoernooi

Nieuws afbeelding Het was een prachtige middag vandaag bij HVA. Maar liefst 350 scholieren streden om de prijzen tijden het Bounz® Scholen Hockeytoernooi. Onder hen waren maar liefst 220 niet-hockeyers die op deze zonnige dag met hun vrienden en klasgenoten kennis konden maken met onze club en met de hockeysport.

De prijzen gingen mee naar de Emma School, de Parel, OBS Kloosterveen, Het Sterrenschip, Het Krijt en de Kloostertuin. Meest succesvolle school dit jaar was Het Sterrenschip. Zij mochten naast de troffeeën ook de grote wisselbeker meenemen. De wisselbeker werd uitgereikt door Julian Siemens van Fietsenfixer.

Het toernooi had nooit zo'n succes kunnen zijn zonder de bezielende leiding van Rutger Meijnen en Jorien van Reij, de vele vrijwilligers die op de been waren en onze sponsoren van het toernooi: Bounz®, Banketbakkerij Gosselaar en Fietsen Fixer.
Iedereen bedankt!

Foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina: HockeyVerenigingAssen

En de datum voor volgend jaar is alweer geprikt. Noteer alvast in je agenda: Woensdag 16 mei 2018!!


Hoofdsponsor  - Bounz®

Bounz®  -  spring je los op 32 trampolines bij PAND 17 in Assen. Bounz® is leuk en sportief! Bij Bounz® brengen wij trampolinespringen naar een ‘next level’. Bounz® is een uniek concept waarmee trampolinespringen in een 3-dimensionale, creatieve en sociale sport verandert. De Bounz® Arena bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines. Vrij springen, Bounz® training, Bounz® party’s, Bounz® 4 Schoolz, Dodgeball of Bounz® voor groepen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bounz® is speels, maar ook een uitdaging voor de geoefende sporter.

PAND 17 Pinksterdagen actie;  Kom tijdens de Pinksterdagen bij ons steengrillen of eten van onze kaart, dan kunnen de kinderen gratis trampolinespringen in onze Bounz Arena!

Bounz® is gevestigd in PAND 17 aan de Stelmakerstraat 17 te Assen - telefoon 0592-344325 - kijk voor meer informatie op www.pand17.nl


Sponsor - Banketbakkerij Gosselaar

Banketbakkerij Gosselaar - De lekkerste gebakjes, taarten en koekjes van Banketbakkerij Gosselaar. Dagelijks vers gebakken en nu ook online te bestellen! Achter het bijzondere en uiterst lekkere banket, ijs & chocolade, waaraan men grote zorg en tijd besteed, zit een makkelijke filosofie: Wat het personeel van Banketbakkerij Gosselaar wil bereiken, is door middel van het gebruik van de beste ingrediënten; prachtige taarten, gebak, ijs & andere lekkernijen te creëren zodat wij op deze manier het vertrouwen, dat de mensen al jaren in ons stellen, kunnen behouden. 

DUS: Dagelijks vers gebakken en nu ook online te bestellen!Banketbakkerij Gosselaar  - Dé banketbakkerij van Assen, Drenthe. 

Gosselaar kun je vinden aan de Nieuwenhuizen 20 te Assen - volg Gosselaar op facebook, twitter of kijk op de website www.banketbakkerijgosselaar.nl  telefoon 0592-312355

 

Sponsor - Fietsenfixer

Fietsenfixer  -  FIETSREPARATIE & ONDERHOUD OP LOCATIE . Reparatie en onderhoud op locatie!  Bent u op zoek naar een specialist in het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden van uw fiets. FietsenFixer heeft de kennis in huis om u van dienst te kunnen zijn! FietsenFixer garandeert u: • Reparatie thuis, op het werk, of waar u maar wilt. • Direct duidelijkheid vooraf. • Eerlijk en deskundig advies. • Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten • Flexibiliteit en oplossingsgericht. • Geen voorrijkosten. Heeft u zelf onderdelen ingekocht voor uw eigen fiets? en heeft u hulp daarbij nodig om het te monteren, neem contact op met ons en wij komen u helpen!  ① bel fietsenfixer en maak een afspraak  ②  Fietsenfixer komt bij je langs en fixt je fiets  ③ en ga  fietsen!!!

Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Fietsenfixer / Julian Siemens tel: 0613836009 mail: [email protected] of kijk op www.fietsenfixer.nl