4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Aug
9

Wateroverlast clubhuis

Nieuws afbeelding De hevige regenval in de eerste week van augustus heeft ervoor gezorgd dat de hele benedenverdieping van het clubhuis blank is komen te staan. Door de grote hoeveelheid zand is het water waarschijnlijk vanuit de riolering via de putjes in onder andere de kleedkamers omhoog gekomen. De gemeente heeft aannemer Hendriks opdracht gegeven om onderzoek te doen naar de oorzaak. Waarschijnlijk is een geblokkeerde afvoer de boosdoener.

Op 8 augustus is de aannemer gestart met het uitgraven en blootleggen van delen van het leidingwerk aan de buitenkant van het clubhuis. Zodra de oorzaak bekend is en het probleem kan worden verholpen, laat de gemeente de hele benedenverdieping schoonmaken. 

Ook keeperstassen en shirts hebben in het water gestaan en moeten worden gereinigd. Al met al een hoop werk, net nu velen met vakantie zijn.Wij doen er alles aan om de zaak weer op orde te hebben voordat de eerste veldactiviteiten van het nieuwe seizoen beginnen en houden je op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.