4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Aug
30

Clubhuis en kleding weer fris en schoon

Nieuws afbeelding

Op 9 augustus jl. hebben wij bericht over de wateroverlast in ons clubhuis als gevolg van hevige regenval in de eerste week van augustus. Afgelopen week heeft schoonmaakbedrijf Linker de laatste modder en zandresten verwijderd uit de kleedkamers en andere benedenruimten, zodat deze weer schoon en opgeruimd waren voor de oefenwedstrijden die dames en heren 1 het afgelopen weekend als seizoenstart hebben gespeeld.

Als gewaardeerd sponsor van onze club heeft de firma Linker ook de buitenkant van het clubhuis opgefrist met de hogedrukspuit en zijn de reclameborden langs het hoofdveld ontdaan van de bruine aanslag als gevolg van het regelmatige sproeien. Ook Vitesse textielreiniging uit Appingedam heeft alle clubkleding weer fris gewassen retour gebracht. Met dank aan Linker en de wasserij gaan we weer fris het nieuwe seizoen in. Laten we het daarom vooral ook schoon, fris en opgeruimd houden!

Bouwbedrijf Hendriks en de gemeente denken na veel graafwerk de oorzaak van de overstroming te hebben gevonden. Een regenwaterputje bleek op een verkeerde afvoer te zijn aangesloten. Er is inmiddels een nieuwe aansluiting gemaakt. We hopen dat dit afdoende is om ook bij hevige regenbuien toch droge voeten te houden beneden in ons clubhuis.