4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Jan
26

Veranderingen in het bestuur

Nieuws afbeelding
Algemeen bestuurslid Henk Matthijsse is per 13 januari jl. gestopt met zijn bestuurlijke activiteiten, omdat hij heeft vastgesteld dat hij hieraan helaas onvoldoende invulling kan geven.

In de extra ledenvergadering van 20 januari jl. is Jeroen Campman benoemd als lid van het bestuur. Jeroen neemt in het bestuur de portefeuille technische zaken over van Wobbe Hospes die daarmee het bestuur verlaat. 
Wij danken Henk en Wobbe voor hun inzet en bijdrage in de afgelopen periode en wij wensen Jeroen succes in zijn nieuwe functie.

De nieuwe samenstelling van het bestuur vind je in het organisatie overzicht op de site. Het verslag van de ledenvergadering staat op het besloten deel van de site, onder:  Club > Documenten > Verslagen (+documenten ALV).

Vacatures 
Volgens de planning treden Wietske van Dijk en Piet de Lange af als bestuurslid op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (de datum is nog niet vastgesteld). Het bestuur zoekt op dit moment actief naar opvolgers. Heb je interesse of weet je geschikte kandidaten, neem dan contact op met Piet de Lange of Wietske van Dijk.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

19-1 Nieuwjaarsreceptie

NIX18

NIX18