4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Feb
12

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Nieuws afbeelding

De 13e editie van de Jeugd Sponsor Actie is van start gegaan en ook dit jaar gaan we proberen om samen zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. Doen jullie weer mee? Steun HVA door je boodschappen te doen bij supermarkt Poiesz (Het Sticht 3 te Assen, Baggelhuizen) en profiteer tegelijkertijd van euro's voordeel op de Jeugd Sponsor Actie Aanbiedingen. Hoe meer gouden Jeugd Sponsor Munten wij als club verzamelen, hoe meer sponsorgeld HVA aan het eind van de actie van Poiesz supermarkten krijgt uitgekeerd. De actie loopt van 12 februari t/m 8 april 2017.

Hoe werkt het? Tijdens de Jeugd Sponsor Actie krijg je elke week:

- 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld);

- 1 Jeugd Sponsor Munt bij tientallen sponsorproducten;

- 5 Jeugd Sponsor Munten bij wekelijks 9 Jeugd Sponsor Aanbiedingen;

- 10 Jeugd Sponsor Munten bij 1 Super Jeugd Sponsor Aanbieding;

- 15 Jeugd Sponsor Munten bij de speciale bakkerijaanbieding.

De Jeugd Sponsor Munten die je hebt verzameld kun je in de HVA-koker bij supermarkt Poiesz doen óf inleveren in het clubhuis.

Let op! 
Dit jaar is er een nieuwe munt; één met een gouden rand. Dat betekent dat de oude (groene) munten niet meer geldig zijn. Het is niet toegestaan om oude munten in de kokers te doen. Worden er wel oude munten ingeleverd, dat wordt HVA uitgesloten van deelname voor een volgende editie en/of wordt zelfs het sponsorgeld helemaal niet uitgekeerd. Lever daarom alleen de munten met gouden rand in! 

Je kunt HVA ook aan extra Jeugd Sponsor Munten helpen door naar de Facebookpagina van Poiesz te gaan. Stem daar op HVA en maak met je stem kans op het winnen van één van de vijf Poiesz waardebonnen. De 50 clubs of verenigingen met de meeste stemmen, ontvangen 500 extra Jeugd Sponsor Munten!

Op zaterdag 17 februari a.s. zal MD3 bij supermarkt Poiesz (Het Sticht 3 te Assen, Baggelhuizen) helpen bij de verkoop van een speciale bakkerijaanbieding. Kom je op die dag een heerlijk roombroodje bij hen halen, dan ontvangt HVA maar liefst 15 extra Jeugd Sponsor Munten per klant. 


We hopen natuurlijk dat we met jouw steun het behaalde sponsorbedrag van vorig jaar zullen overtref
fen!
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

19-1 Nieuwjaarsreceptie

NIX18

NIX18