4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Ma
5

Technische Zaken bij HVA

Nieuws afbeelding


Bij HVA zijn veel vrijwilligers actief. Vaak zichtbaar op de velden, achter de bar of onderweg met onze speelsters en spelers. Naast deze activiteiten in het weekend wordt er door de week ook nog het nodige werk verzet door het bestuur en diverse commissies. 
Een aantal commissies is bezig met Technische Zaken. Zij zijn samen verantwoordelijk voor een soepele hockeyorganisatie en het stimuleren van het hockeyplezier van ál onze spelers. Technische Zaken bestaat uit drie onderdelen, die samen het hockeyhart van HVA vormen. Meer hierover kun je lezen op onze website. Klik hier.


Vragen over trainingen/trainer
Heb je als (ouder van een) speler/speelster een vraag over trainingen? Stel deze dan eerst aan je trainer. Kom je er niet uit, spreek dan iemand van de technische staf aan langs de lijn. Tijdens iedere training is er iemand aanwezig. Ook kun je een mail sturen via [email protected]


Vragen over team
Heb je vragen of opmerkingen over je team, de teamindeling of de competitie? Klop dan eerst aan bij je teammanager of coach. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de lijncoördinator. Een lijncoördinator is verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de hele leeftijdslijn (bijvoorbeeld Jongste Jeugd of Junioren C). Hij/zij is aanspreekpunt voor teams, spelers, ouders en coaches. De lijncoördinator kan je vraag misschien direct beantwoorden of voorleggen aan de TC. De contactgegevens vind je hieronder.


Vragen over hockeyondersteuning
Heb je een vraag over materialen, scheidsrechters of velddienst? Neem dan contact op met één van de leden van de hockeyondersteuning.


Contactgegevens
Op de website van HVA kun je een overzicht vinden van alle lijncoördinatoren, de technische staf en leden van de hockeyondersteuning. Hier vind je ook hun e-mailadressen. Klik hier.