4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Ma
25

Open dag 7 april 2018

Nieuws afbeelding

Vanwege het koude weer en het afgelasten van alle jeugdwedstrijden, heeft de open dag van 17 maart jl. helaas geen doorgang kunnen vinden, maar op zaterdag 7 april 2018 gaan we graag in de herhaling. Wij hopen die dag op een wat aangenamere temperatuur en een lekker voorjaarszonnetje en we hopen dat we je dan alsnog mogen begroeten bij HVA!

Dus heb je altijd al willen leren hockeyen? Of heb je al jaren niet meer gespeeld, maar wil je toch weer eens een balletje slaan, dan verwelkomt HVA jou graag op de open dag om je kennis te laten maken met alle verschillende speel- en trainingsmogelijkheden. Iedereen is welkom; jong én oud, beginner én ervaren. Tijdens de open dag zijn de hele dag vrijwilligers aanwezig om al je vragen over HVA, hockey en de trainingen te beantwoorden. 

Vergeet ook niet om alvast je sportkleding aan te doen als je komt, want we organiseren een aantal leuke clinics waaraan je mee kunt doen: 
09.15 - 10.15 uur t/m 7 jaar
14.30 - 15.30 uur vanaf 8 jaar

15.30 -16.30 uur vanaf 10 jaar

Op 7 april worden er natuurlijk ook gewoon competitiewedstrijden gespeeld door onze jeugdteams; zij vinden het leuk als je komt kijken! 

Graag tot 7 april!

 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

NIX18

NIX18