4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Jun
3

HVA Hockey 3-daagse

Nieuws afbeelding

Van dinsdag 28 augustus tot en met donderdag 30 augustus 2018 vindt alweer de vierde editie van de HVA Hockey 3-daagse plaats en ook deze zomer hebben wij weer een leuk programma samengesteld voor onze C, D, E en F-jeugd, waarbinnen wij verschillende (hockey)activiteiten aanbieden. De jongens en meiden die nu 2e-jaars C zijn en na de zomer in een B-elftal spelen, zijn ook van harte welkom!. De hockey 3-daagse staat dit jaar onder sportieve leiding van Lotte Koster (E en F jeugd) en Lex Woldring (C en D jeugd), met assistentie van onze eigen enthousiaste jeugd- en seniorenspelers: Tom de Vries, Frank Jelsema, Joost Walstra, Kikki Mellies, Justus de Groot, Mart Bruisma, Wouter Kuiper, Lars Leefkens en Rick Borger.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma voor de C en D-jeugd is competitief ingestoken en zal meer gericht zijn op techniek. Binnen het programma voor de E en F-jeugd ligt de nadruk op recreatief samenspel. Indien zij daaraan de voorkeur geven, mogen spelers uit het tweede jaar E ervoor kiezen om mee te doen met het competitieve programma. 

Op donderdag zorgen we voor een leuke afsluiting van de HVA Hockey 3-daagse. Voor de ouder(s)/verzorger(s) van alle deelnemers wordt er om 17.00 uur een hockeyclinic georganiseerd, gegeven door Bas Kramer. Daarna zal er om 18.00 uur een ouder-kind toernooi gespeeld worden. We sluiten de dag af met een gezellige barbecue, waarbij natuurlijk ook de ouder(s)/verzorger(s), broertje(s) en zusje(s) welkom zijn. Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven of je als ouder(s)/verzorger(s) meedoet met de hockeyclinic en/of het ouder-kind toernooi. 

Voor deelnemers van de C en D-jeugd bestaat er de mogelijkheid om op donderdag na de barbecue te blijven overnachten in een eigen tent naast het clubgebouw. De volgende ochtend zal er voor ontbijt worden gezorgd. 

Wanneer: dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 augustus 2018

Tijdstip: 09.00 - 16.00 uur (het betreft een dagkamp)

Kosten: € 90 euro per deelnemer (+ € 5,- voor C en D-jeugd bij een overnachting)

Wat krijg ik: drie fantastische dagen, een professioneel hockeyprogramma met

diverse (hockey)activiteiten, een T shirt en een leuk aandenken. De lunch, ranja en

een afsluitende barbecue op donderdag zijn ook inbegrepen.

We hebben ruimte voor 100 deelnemers. Vind je het leuk om mee te doen, geef je dan snel op! Daarbij geldt; wie het eerst komt, die het eerst maalt. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 juni 2018. Vul daarvoor het online aanmeldingsformulier in dat je via de volgende link kunt bereiken: https://goo.gl/forms/d58ZHJuzh4zuBhr62.

Let op: door het toesturen van het aanmeldingsformulier is jouw inschrijving nog niet definitief. Nadat wij het aanmeldingsformulier ontvangen hebben, sturen wij je een e-mail met daarin informatie over hoe jij jouw inschrijving kunt bevestigen d.m.v. digitale betaling via iDeal. Tijdens deze bevestiging kun je eveneens aangeven met hoeveel (extra) personen jullie naar de barbecue komen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Emmily Borger (tel.nr.: 06-38304251 of stuur een e-mail naar [email protected]).

SportWays hockeykamp
Lukt het je vanwege je vakantie niet om mee te doen met de HVA Hockey 3-daagse en heb je wel heel veel zin om in de zomer te hockeyen? Misschien is dan het hockeykamp van SportWays iets voor jou. Zij strijken in de eerste week van de zomervakantie neer op onze velden voor alle hockeyers uit het noorden. Meer informatie over het SportWays hockeykamp kun je vinden via de volgende link: http://www.hockeyassen.nl/site/default.asp?Option=51&nieuws=824
 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

25-2 Bestuursvergadering

NIX18

NIX18