4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
Algemeen Mei
22

Nieuwe clubkleding voor HVA

Nieuws afbeelding

 

Volgend jaar bestaan we als vereniging 100 jaar. En wat is nu een mooiere manier om het lustrumjaar te starten, dan allemaal in een nieuwe kledinglijn op de velden te verschijnen. Onze huidige shirts zijn aan vervanging toe en daarom wordt er al tijden door een groep mensen binnen de club gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe clubkleding, een handige manier van verstrekken en het vinden van een partner om dat allemaal te realiseren. En dat is nu allemaal gelukt! We vertellen je graag hoe ons mooie tenue eruit gaat zien en hoe we dit verder aan gaan pakken.

 

Fris en in stijl vieren we ons 100 jarig bestaan

Kijk! En zo ziet onze nieuwe wedstrijdkleding er straks uit. Natuurlijk in blauw en wit, want dat is HVA! Maar wel nét even anders, passend bij ons en klaar voor de toekomst.

 


Iedereen zijn eigen wedstrijdkleding

Tot nu toe hadden we een zogenaamd shirtfonds. Elk jaar betaalde je een vast bedrag voor het shirtfonds en centraal werden de wedstrijdshirts aangeschaft en verstrekt. Dit fonds komt te vervallen. Het bedrag dat je naast je contributie betaalde, hoeft je nu dus niet meer te betalen. Na de zomervakantie spelen we allemaal in ons eigen wedstrijdshirt dat je zelf aanschaft via een webshop. We gaan samenwerken met ClubColors die dit voor heel veel clubs in Nederland regelt. De kleding die je bestelt, wordt heel gemakkelijk bij je thuis afgeleverd. 

Op termijn een hele kledinglijn

We starten in eerste instantie met een webshop voor shirts, broeken, rokjes en sokken. Met de wedstrijdkleding dus. Het is de wens om dat in de toekomst uit te breiden met bijvoorbeeld trainingspakken, trainingsshirts, hoodies et cetera. Zodat we weer wat meer lijn krijgen in onze clubkleding.

Pasdagen op 26 en 27 mei

Omdat we meteen in september in de nieuwe kleding gaan spelen, regelen we de eerste grote bestelling voor iedereen centraal en ook de uitlevering vlak voor de start van het seizoen wordt eenmalig centraal georganiseerd. Op zaterdag 26 mei en op zondag 27 mei kun je komen passen bij HVA.

 

  • Zaterdag van 9.00 tot 15.30 uur
  • Zondag van 11.00 tot 14.00 uur

(Let op! De tijd is iets aangepast vanwege een afgelaste wedstrijd) 

De aanschaf van een nieuw wedstrijdshirt voor aanvang van het nieuwe seizoen is voor iedereen verplicht. Bestel je tijdens pasdagen de nieuwe kleding, dan betaal je je bestelling pas na de zomer als de artikelen geleverd worden. Zijn je sokken, je broek of rokje nog niet aan vervanging toe? Geen nood, dan schaf je nu nog geen nieuwe aan. Het is echter wel de bedoeling dat op termijn alle aanschaf van hockeykleding via ClubColors verloopt en iedereen dezelfde kleding heeft. Daarom leveren ze ook een interessante pakketkorting als je naast het shirt ook een broek of rokje koopt.

Eenmalige actie tijdens de pasdagen

De prijzen voor de nieuwe kledinglijn zijn:

 

  • Polo junioren € 34,95
  • Polo senioren € 37,50
  • Broek/rokje junioren € 34,95
  • Broek/rokje senioren € 37,50
  • Kousen € 12,95

 

Als je tijdens de pasdagen een shirt, broek, rokje óf kousen bestelt, dan ontvang je 10% korting op een item. Als je zowel het shirt als broek of rokje koopt, dan ontvang je geen 10% korting maar krijg je er een paar HVA kousen gratis bij. Als je besluit om later via de website je shirt, broek, rokje of kousen te bestellen, dan vervalt de korting van 10%.

Heb je vragen

Mocht er iets niet duidelijk zijn over de nieuwe kleding en de aanschaf er van of heb je er vragen over? Neem dan contact op met de kledingcommissie via [email protected]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

25-2 Bestuursvergadering

NIX18

NIX18