Algemeen Aug
25

Uitnodiging: Startdag 1 september 2018

Nieuws afbeelding

Beste HVA’ers, 

Voor de meesten van ons zit de vakantie er weer (bijna) op. Wij hopen dat iedereen een fijne zomer heeft gehad. Het einde van de zomer betekent ook de start van weer een nieuw hockeyseizoen en daarom nodigen wij alle spelers, samen met hun ouders en/of broertjes en zusjes graag uit voor een gezellige en sportieve aftrap tijdens de Startdag op zaterdag 1 september 2018 vanaf 12.30 uur.

Programma:

Om 10.45 uur trapt JD1 af met de allereerste thuiswedstrijd van het seizoen en om 12.30 uur speelt JA1 hun eerste wedstrijd. Wij willen de Startdag graag beginnen door beide teams samen met alle andere HVA’ers aan te moedigen. Hopelijk helpen wij ze daarmee naar hun eerste overwinning!

Vanaf 14.00 uur wordt er een clinic georganiseerd voor alle D, E en F-jeugd. Aan alle kinderen die komend seizoen in de D, E of F spelen; neem allemaal je hockeyspullen mee en doe gezellig mee! Vooraf opgeven is niet nodig.

Omdat wij hiertoe nog niet in de gelegenheid zijn geweest door het afgelasten van de Slotdag, zullen wij om 15.00 uur de teams die afgelopen seizoen kampioen zijn geworden op het veld of in de zaal alsnog huldigen. Daarom een speciale oproep voor Veteranen A, Dames 1, JC1, MB2, JA1, MD5 en MD4  (van vorig seizoen); komt allen, wij willen jullie graag in het zonnetje zetten!

Na de huldiging zouden we graag samen met jullie het seizoen 2018/2019 officieel willen openen onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen jullie daarom allemaal te zien op 1 september!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18