Algemeen Sep
10

Afhalen nieuwe clubkleding

De nieuwe clubkleding die je in mei besteld hebt, kan afgehaald worden op vrijdag 14 september tussen 18.00 en 21.00 uur en zaterdag 15 september tussen 9.00 en 12.00 uur in het clubhuis. 

Schema ophalen:
op vrijdag: jongste jeugd en C en D teams
op zaterdag:
van 9.00 tot 9.45 uur B teams
van 9.45 tot 10.30 uur A teams
van 10.30 tot 11.15 uur Senioren

Hoe werkt het precies?

1. Bestelformulier en betalen
Met het bestelformulier dat je in mei hebt ingevuld ga je naar de kassa bij de bar in het clubhuis. Daar reken je af (bij voorkeur met pin) en krijg je een bewijs dat je betaald hebt.

2. Kledingbalie
Met je bestelformulier en het betalingsbewijs ga je naar de speciaal ingerichte kledingbalie. Daar ontvang je de door jou bestelde kleding.

Net HVA-lid of nog niks besteld?
Ben je in mei niet in de gelegenheid geweest om kleding te bestellen? Er wordt extra voorraad geleverd waardoor het op 14 en 15 september mogelijk is om te passen en ook meteen te kopen. Na 15 september wordt de voorraad verder beheerd door ClubColors en gaat de speciale webshop open. Er zijn dan nog wel passets op de club beschikbaar maar er kunnen op de club geen polo’s, broekjes of rokjes meer gekocht worden.

Keeperskleding
Ook de keeperskleding is aangepast aan de nieuwe lijn. De uitlevering daarvan verloopt zoals dat ook in de oude situatie het geval was, via de teammanagers. Zij zijn daarover geïnformeerd. Heb je een eigen keeperset, meld je dan wel voor je nieuwe keepershirt.

Vragen
Voor vragen over de nieuwe kleding en de levering er van, kun je terecht bij de kledingcommissie via [email protected]

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18