Algemeen Sep
14

Afspraken over rugnummers en naambedrukking nieuwe shirts

 

Een belangrijke reden voor het invoeren van de nieuwe HVA-wedstrijdshirts is uniformiteit. Daarom is er ook voor gekozen om één lijn te trekken in de bedrukking van de kleding. Met de huisstijl voorkomen we dat het ene team rondloopt met witte rugnummers en het andere team met zwarte rugnummers. Of dat er verschillende lettertypes of verschillende lettergroottes worden gebruikt.

Bedrukken van het shirt
Mocht je graag je wedstrijdshirt met een rugnummer en/of naam willen laten bedrukken, dan is het volgende van toepassing:

  • HVA heeft met Image in Assen (Mercuriusplein 60, direct naast de Hema) afspraken gemaakt; dit zijn afspraken over de kwaliteit en over de huisstijl: letter/cijfer-grootte en letter/cijfer-type;
  • Hiervoor geldt een vaste prijsafspraak: bedrukken van je naam kost € 5,= en een rugnummer kost € 7,50;

Als je je shirt wilt laten bedrukken dan kan dat dus alleen via Image, zodat we als club en als teams kwalitatief goede bedrukking hebben en uniformiteit uitstralen.

Als je een rugnummer wil is het verstandig om dit eerst met je teammanager af te stemmen. Zo kun je eventueel als team de shirts bedrukken om te voorkomen dat er shirts met hetzelfde rugnummer worden bedrukt.

Verplicht met rugnummer spelen
Dames 1 en Heren 1 zijn op dit moment de enige teams binnen HVA die volgens de regels van de KNHB verplicht zijn met rugnummers te spelen. Bij de overige teams is dit alleen aan de orde als een team landelijke competitie gaat spelen. Teams die met rugnummers moeten spelen worden hierbij begeleid door HVA, in overleg met de Teammanager.

LET OP! Als je ervoor kiest om zelf een nummer te laten drukken en je komt in een team dat verplicht is om met rugnummers te spelen, kan het zijn dat er al iemand speelt met dit rugnummer. In een team mogen niet twee spelers met hetzelfde rugnummer spelen. Bedenk daarom goed of je een rugnummer op je shirt wil.

Keepersshirt bedrukken
De keepersshirts worden ter beschikking gesteld door HVA en deze kunnen daarom niet door de keeper worden voorzien van de naam. Mocht je als keeper je naam op je shirt willen, dan kun je in de webshop een eigen shirt bestellen en deze vervolgens laten bedrukken bij Image in Assen.

Shirtsponsoring
HVA staat heel positief tegenover het zelf vinden van (shirt)sponsoren. Maar let op: voor sponsoring gelden regels, omdat we als vereniging al contracten hebben met sponsoren. Daarom moet er gecheckt worden of een nieuwe sponsor de afspraken met bestaande sponsors niet verstoort. Mocht je een team willen sponsoren, dan kun je contact opnemen met de [email protected]


 


 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18