4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
TC Okt
28

Begeleiding scheidsrechters in opleiding

Nieuws afbeelding
Beste clubgenoten,

Wij vinden het belangrijk dat er bij HVA goed gefloten wordt. Daarom vindt er op 16 november aanstaande een scheidsrechterexamen plaats in het clubhuis. Alle B-jeugd en Dames A zijn hiervoor benaderd. Alle A-jeugd, Heren 1, Heren B, Dames 1 en Dames 2 die nog geen scheidsrechterkaart hebben, kunnen in maart/ april examen doen. Na de winterstop worden zij hiervoor uitgenodigd.

Als nieuwe scheidsrechter is het best spannend om een wedstrijd te fluiten. We hebben daarom een groep ervaren scheidsrechters gevraagd om ons te helpen.
Deze groep bestaat tot nu toe uit de volgende 6 mensen: Rutger Meijnen, Dick de Vries, Ronald de Bruin, Erik Bertram, Eric van der Meulen en Jeroen Campman. Zij fluiten vanaf nu iedere zaterdag, samen met een nieuwe scheidsrechter, twee jeugdwedstrijden. De begeleiding start voor de wedstrijd, loopt door tijdens de pauze en eindigt met een evaluatie na de wedstrijd. Op deze manier willen wij de nieuwe scheidsrechters begeleiden en zelfvertrouwen geven. Bedankt heren, dat jullie ons willen helpen!

De scheidsrechter neemt de beslissing en die is leidend. Dus luister daarnaar en maak geen opmerkingen langs de lijn. 
Zie je toch zaken die niet goed gaan? We willen heel graag meer scheidsrechters opleiden. Geef je dan dus bij mij op, dan regel ik dat ook jij je scheidsrechterkaart haalt. 

Met vriendelijke groeten,
Jorien van Reij
Arbitrage opleidingscoördinator HVA


 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

NIX18

NIX18