Algemeen Nov
20

Ziggo Sport breidt hockey aanbod verder uit

Nieuws afbeelding

 

Goed nieuws! Ziggo Sport heeft de uitzendrechten verworven van het wereldkampioenschap hockey in 2022 voor zowel de heren als de dames. Daarnaast volgt Ziggo Sport de komende jaren de nationale teams tijdens hun verrichtingen in de jaarlijkse Hockey Pro League. Dit toernooi vervangt vanaf volgend jaar de Champions Trophy en de Hockey World League. Beide teams spelen tussen januari en juni zestien wedstrijden tegen de acht beste landen van de wereld. Ziggo Sport zendt al deze ontmoetingen rechtstreeks uit. Ook zullen diverse wedstrijden uit de Olympische kwalificatietoernooien via Ziggo Sport te volgen zijn. Alle wedstrijden zijn niet alleen live te zien op Ziggo Sport maar ook via Ziggo Sport Totaal, dat bij iedere distributeur in Nederland te verkrijgen is.

Nog geen Ziggo Sport? Speciaal voor leden van HVA heeft Ziggo een mooi aanbod om nu over te stappen naar Ziggo, je ontvangt Ziggo Sport dan gratis in het basispakket. Kijk voor dit aanbod op www.meermetziggo.nl

Achtergrond informatie over Ziggo Sport
Ziggo Sport is de gratis sportzender van Ziggo voor alle Ziggo klanten met digitale ontvangst. De zender, te ontvangen via kanaal 14, is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder andere internationaal voetbal uit de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A. Ook is er veel aandacht voor de UEFA Champions League en de EK en WK kwalificatiewedstrijden, autoraces met onder meer de Formule 1, golf, tennis, basketball (NBA), hockey, rugby, beachvolleybal, veldrijden en atletiek. Daarnaast geeft Ziggo Sport ruim baan aan Nederlandse competities door live hockey, basketbal, volleybal- en handbal wedstrijden uit te zenden.

 


 

 

Hoofdsponsor

NIX18

NIX18