Algemeen Nov
25

Geslaagd voor scheidsrechtersexamen

Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag was het scheidsrechtersexamen in het clubhuis van HVA. Het examen werd druk bezocht, ongeveer 70 cursisten deden mee. De meiden en de jongens van alle B-jeugdteams en de Dames A hadden hard hun best gedaan om via de online cursus te oefenen en de spelregels te leren.

Nadat de examenboekjes waren uitgedeeld, kon je een speld horen vallen! Gelijk na het maken van het examen, werden de formulieren nagekeken door KNHB-examinator Bas Kramer en wist iedereen gelijk waar hij of zij aan toe was. Het was een pittig examen.

Deze HVA-ers hebben het examen gehaald. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie clubscheidsrechterskaart!

Bibian, Ilanga, Lisette, Esmee, Lian, Nina, Bente, Meike, Zoe, Tessa, Elske, Vera, Louise, Nina, Maud, Eva, Marloes, Nora, Jorian en Dian. En ook de teammanager van MB3, Richard.

Zodra de pasjes opgestuurd zijn door de KNHB krijgen jullie bericht en kunnen ze worden opgehaald in het clubhuis.
Voor begeleiding bij het fluiten van jullie eerste wedstrijden, kun je hulp krijgen van de Scheidsrechters Begeleiders, zie website. Je kunt je hiervoor opgeven bij de scheidsrechterscommissie, zij delen de scheidsrechters in. Dit geldt voor alle scheidsrechters bij HVA.

Zijn er nog problemen bij het gebruik van de online cursus van de KNHB? Laat dit dan weten aan Jorien van Reij, [email protected] Het is de bedoeling dat jullie deze cursus een jaar lang kunnen gebruiken, doe dat dus ook en laat het weten als dit niet lukt.

Reacties

Josja Stienstra-luiken
Gefeliciteerd allemaal!

Reageer op het nieuws



 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18