Algemeen Mei
24

Actie voor Teenzfit: breng je gebruikte sportkleding en schoenen naar HVA!

Nieuws afbeelding In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Ook in de gemeente Assen moeten veel huishoudens rondkomen van een minimum inkomen waardoor er geen geld is voor sportartikelen. 

Teenz fit (in) zet zich in voor tieners in huishoudens, die rond dienen te komen met een minimaal inkomen in de gemeente Assen door donatie van verzorgingsproducten, mooie tweedehands sportartikelen en trendy kleding. 
Als HVA willen we hier graag een positieve bijdrage aan leveren (samen met 7 andere sportverenigingen in Assen).

Daarom de volgende oproep:  
Heb je nog nette tweedehands sportartikelen, zoals bijvoorbeeld trainingspakken, zaal-/veldschoenen, sportbenodigdheden, maar ook gewone sneakers? Lever dit dan in bij HVA op:
vrijdag 24 mei:   van 17.00 - 18.30 of
zaterdag 25 mei: van 10.00 - 12.30 

Regelmatig worden er kledingstukken achtergelaten in de kleedruimtes of op het veld. Mocht je nog iets missen, kijk dan bij de gevonden voorwerpen. Na het weekend van 25 mei worden ook deze voorwerpen ter beschikking gesteld aan Teenzfit! 

De problemen kunnen we niet wegnemen maar we kunnen met elkaar een positieve bijdrage leveren. Zoek daarom allemaal de spullen die je niet meer gebruikt bij elkaar en lever ze in! 

Bijlage
 

Hoofdsponsor

NIX18

NIX18