Algemeen Aug
14

Programma Startdag 31 augustus en schema foto's maken

Nieuws afbeelding

Zaterdag 31 augustus is het zover…. de start van ons lustrumjaar! Graag nodigen we alle leden, ouders en oud-leden uit voor een dag vol hockeyplezier en gezelligheid. Ook als je kennis wilt maken met onze mooie sport of gewoon een kijkje wilt nemen ben je van harte welkom. Op deze dag organiseren we namelijk ook onze open dag.

Wat gaan we allemaal doen?

Alle spelende leden komen deze dag op de foto voor het Jumbo hockeyalbum en daarnaast worden de teamfoto’s (inclusief coach en teammanager) gemaakt. Het is belangrijk dat je op tijd aanwezig bent voor dit fotomoment.
In bijgaand schema staat aangegeven hoe laat je (in je wedstrijdtenue) verwacht wordt.

Voordat de foto’s gemaakt worden is (in verband met portretrecht en AVG wetgeving) van iedereen toestemming nodig. Vergeet niet het  toestemmingsformulier, dat je ontvangt via mail, ingevuld en getekend mee te nemen. Van de spelers jonger dan 16 jaar is toestemming nodig van de ouders.

Voor de A,B en C jeugd organiseren we een shoot out competitie. Deze vindt plaats op het waterveld, direct na het maken van de teamfoto. Een lekkere warmdraaier voor de eerstvolgende wedstrijd.

We hebben een fantastische stormbaan, een springkussen voor de jongsten, suikerspinnen en is er voldoende qua eten en drankjes. Een goede gelegenheid om na de zomer onder het genot van een en ander met elkaar bij te praten. 

Om 14.45 start de wedstrijd van onze eigen Jongens B1 tegen Apeldoorn JB1. We zijn er trots op dat ze in de landelijke subtopklasse spelen. Kom ze allemaal aanmoedigen tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen!

We zien jullie graag allemaal op
31 augustus.
Tot dan!

 

 

Bijlage
 

Hoofdsponsor

Agenda

14-12 HVA100 Pub Quiz

NIX18

NIX18