Algemeen Sep
13

Grote Clubactie en Maartje Paumen

Nieuws afbeelding

Beste HVA-er,

Na het grote succes van vorig jaar doen we dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Deze start 14 september.

De opbrengst van de Grote Clubactie gaat dit jaar volledig naar leuke en sportieve activiteiten in het lustrumjaar voor alle jeugdspelers en junioren.

Een van die activiteiten is de clinic met Maartje Paumen op zaterdag 25 april 2020. Reserveer deze datum alvast in je agenda. 

Maartje Paumen is 235-voudig international en is in 2018 gestopt met hockeyen. Ze isin 2011 en 2012 uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. Ze maakte in haar loopbaan meer dan 600 doelpunten en won als strafcornerspecialist in 2008 en 2012 olympisch goud.

Leden die 25 of meer loten verkopen mogen kosteloos meedoen met de dagclinic en krijgen voorrang bij inschrijving. De prijs voor de clinic bedraagt normaal € 19,19.

De beste verkoper mag bovendien een mooie hoodie of sweater uitzoeken in onze webshop.

Vanuit de Grote Clubactie kun je ook mooie prijzen winnen zoals een Nintendo Switch, fiets, indoor skydiven en nog veel meer. Kijk hiervoor op www.groteclubactie.nl

De kopers van je lot maken kans op € 100.000, een auto, vakantiereischeques, fietsen, minicruises, bloemenbonnen etc.

De loten worden dit jaar verspreid door de teammanagers en coaches. Nog niets ontvangen? Trek dan aan de bel.

Vorig jaar zijn er in totaal 1763 loten verkocht met een opbrengst van ruim€ 4.000,- Verkopen kan tot 9 november. Volle boekjes kunnen ingeleverd worden in de bus in ons clubhuis bij de bar.

Laten we samen  opnieuw zorgen voor een prachtig resultaat. Heel veel succes! 

De Grote Clubactie Commissie

Bijlage
 

Hoofdsponsor

NIX18

NIX18