Judoclinic JongsteJeugd door Julian Baas van Asahi

zaterdag 15 mei 2021   |   09:30 - 12:30   |   Geen locatie ingevoerd
Op zaterdag 24 april organiseren we voor jullie een Judo-clinic! Voor hockey zijn ook sommige onderdelen die je bij Judo aangeleerd krijgt erg nuttig, zoals bijvoorbeeld stabiliteit, voetenwerk en valtechniek. Dit geldt natuurlijk voor spelers én keepers. Daarom hebben we Julian Baas, trainer bij Budovereniging Asahi,gevraagd dit met jullie te trainen. 

Opzet zaterdag 24 april
Tussen 09:30 en 12:30 uur staan 3 afzonderlijke trainingsuren gepland. Per uur is een maximaal aantal deelnemers van 20. Na aanmelding in LISA worden jullie verdeeld in groepen en elke groep krijgt 1 uur judo-les.
groep 1:     09:30-10:30 uur
groep 2:    10:30-11:30 uur
groep 3:    11:30-12:30 uur

Aanmelden
We willen jou vragen je vooraf aan te melden. Dit doe je door in de LISA-app rechtsonderin naar "meer" en vervolgens naar "evenementen" te gaan. Daar kun je je dan aanmelden voor de judoclinic met de aanmeldbutton. Let er wel op dat je onder je eigen account bent ingelogd! Aanmelden kan tot en met woensdag 21 april. Nadat wij alle aanmelding hebben verzameld zullen we je in een van de drie groepen indelen en op donderdag of vrijdag communiceren in welke groep je zit. 

Kleding
Zorg ervoor dat je een lange (oude) trainingsbroek/joggingbroek aan hebt en een T-shirt. Voorafgaand aan de training krijg je een judojasje en band te leen, hier zorgen wij voor. Er zal op blote voeten op een judomat getraind worden, bij heel koud weer eventueel op sokken. Hockeyschoenen, scheenbeschermers, bitje en stick zijn niet nodig.

Tot slot
Het clubhuis mag nog niet open, toiletten en EHBO-benodigdheden zijn uiteraard wel toegankelijk. Wij zorgen voor toezicht door volwassenen.