Corona & routing

De info op deze pagina is gebaseerd op de voorschriften t/m de persconferentie van 8 maart 19:00 uur. 

Trainingen

Kom als lid bij voorkeur op de fiets. Wanneer dit niet mogelijk is en de speler gebracht wordt, worden kinderen afgezet op de kiss and ride plaats. Bij trainingen is het niet de bedoeling dat de ouders mee het complex op gaan. Hierop maken we een uitzondering voor ouders van nieuwe leden tot 10 jaar. Deze mogen de eerste keer mee om hun kind naar het veld te begeleiden. Wel moeten deze ouders zich dan registreren (zie registratie).Gasten
Op verzoek van de gemeente staan we open voor het in goed overleg delen van de velden met binnensportverenigingen. Zo trainen badmintonners op woensdag en boksers op zondag op een deel van onze velden.

Wedstrijden

Voorlopig zijn er GEEN wedstrijden. De competitie is in elk geval nog steeds stilgelegd. Op zaterdag en zondag zal de directe doorgang zoals je die hierboven ziet zijn afgesloten met een ketting. Iedere bezoeker wordt dan bij de ingang ontvangen door een host. Deze is herkenbaar aan een blauw hesje. De host checkt of je geregistreerd bent en wijst op de geldende regels.

Vervolgens ga je via het hek naar de velden.