Corona & routing

De info op deze pagina is gebaseerd op de voorschriften vanaf 14 september 2021. 

Trainingen

Iedere bezoeker van het complex registreert zich. Iedereen houdt buiten het veld 1,5 meter afstand.

Kom als lid bij voorkeur op de fiets. Wanneer dit niet mogelijk is en de speler gebracht wordt, worden kinderen afgezet op de kiss and ride plaats. Bij trainingen mogen ook ouders weer toekijken, wel registratieplicht. 

Het is ons echter wel bevallen om geen ouderlijke bemoeienis op de velden te hebben. Daarom vragen we om als toeschouwer bij trainingen in de nabijheid van het clubhuis te blijven. 

Hierop maken we een uitzondering voor ouders van nieuwe leden tot 10 jaar. Deze mogen de eerste keer mee om hun kind naar het veld te begeleiden. Wel moeten deze ouders zich dan registreren (zie registratie).Wedstrijden

Op zaterdag en zondag zal de directe doorgang zoals je die hierboven ziet zijn afgesloten met een ketting. Iedere bezoeker wordt dan bij de ingang ontvangen door een host. Deze is herkenbaar aan een blauw hesje. De host checkt of je geregistreerd bent en wijst op de geldende regels.

Vervolgens ga je via het hek naar de velden.

Wil je een  oefenwedstrijd spelen tegen een andere club, dan moet je naast de veldzaken ook barbezetting, host en scheidsrechters regelen.