HVA

Sponsoracties

Volvo Clubbonus
20-3-2020|


Volvo Clubbonus: €1000,- voor de club en korting voor jou!

Broekhuis Volvo in Assen is al jaren een trouwe sub-hoofdsponsor van HVA, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je invloed kan hebben op de hoogte van het sponsorbedrag? Elk HVA lid dat een nieuwe Volvo koopt of leased bij Broekhuis Assen kan ervoor zorgen dat de club een bonus ontvangt van maar liefst €1000,- voor een nieuwe auto en voor een Volvo selekt Occassion €250,- !

Om jou te bedanken voor het aanvragen van de Clubbonus krijg je bovendien korting op het abonnementsgeld van 1 speler in het jaar dat de bonus wordt uitgekeerd: 50%  voor een nieuwe auto en 25% voor een Volvo Select Occassion.

Om in aanmerking te komen voor de bonus heeft Volvo een paar spelregels opgesteld, die je terugvind onderaan dit bericht. Je moet kunnen aantonen dat je lid bent of ouder van een lid om in aanmerking te komen. De vereniging moet dit bevestigen. Na het uitwisselen van een aantal gegevens, zal Volvo overgaan tot het uitkeren van de bonus aan HVA.

Mocht je in de afgelopen 2 jaar een Volvo hebben aangeschaft of geleased, dan willen we alsnog proberen om de bonus binnen te halen. Geef dan even je gegevens door via [email protected], dan nemen we contact met je op hierover.

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn: 
  1. Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de vereniging.
  2. Een koper kan aantonen lid te zijn van de vereniging of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Volvo Clubbonus. De koper/leaserijder is tevens de berijder van de auto en kan de Volvo Clubbonus eenmalig aanvragen.
  3. HVA bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan de Volvo-dealer via het overdrachtsformulier en de aanvraag van de Volvo Clubbonus inclusief correct ingevulde formulieren moet ingediend zijn bij Volvo Cars Nederland B.V. binnen een half jaar na levering van de auto.
  4. Er bestaat een structurele samenwerking tussen Volvo-dealer en de vereniging voor een periode van minimaal 2 jaar. De voorwaarden van deze samenwerking staan vermeld in artikel 2 van het Volvo Clubbonus contract.
  5. Er dient sprake te zijn van een geldig Volvo Clubbonus contract tussen de vereniging en de Volvo-dealer op het moment van de orderovereenkomst.
  6. De rechten die voortvloeien uit de structurele samenwerking moeten voldoen aan een aantal punten die staan beschreven in artikel 6 van het Volvo Clubbonus contract.
  7. Volvo Cars Nederland B.V. zal het Volvo Clubbonus contract, welke de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuren en dit formeel aan de Volvo-dealer bevestigen. 
  8. De Volvo Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met Volvo Cars Nederland B.V.
  9. De Volvo Clubbonus zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club.
  10. Volvo Cars Nederland B.V. zal na aflevering van de auto en het door de dealer ingestuurde overdrachtsformulier met bescheiden, € 1.000 excl. BTW crediteren aan de Volvo-dealer.