4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
HVA

Sponsoracties

Sympany kledingcontainer HVA
10-3-2016|Wij zijn Sympany. Ontstaan per 2015 via een fusie tussen KICI en Humana. Van een klein gebaar maken wij een groot verschil. Dat doen we door kleding en overig textiel in te zamelen in tal van Nederlandse gemeenten en bij winkeliers. Het geld dat we hiermee verdienen gaat via Sympany⁺ naar projecten die bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en meerwaarde. Sympany⁺ is in het bezit van het CBF Keur. 

U kunt ons helpen door uw textiel gescheiden aan te bieden bij de kleding container bij HVA of door een actie op te zetten, individueel of namens een groep. Zo ondernemen we acties met bedrijven die de positieve effecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen kennen. Als laatste kunnen we uw hulp gebruiken in het sluiten van de kringloop van textiel. Sympany initieert en steunt diverse initiatieven om gerecycled textiel op te nemen in de productie van nieuwe mode. Sluit u zich bij ons aan? Wij zijn blij met alle steun. Alvast hartelijk bedankt.
 
Sponsor de bal van de wedstrijd
18-4-2016|
De Bal van de Wedstrijd kan vanaf volgend seizoen per wedstrijd van Heren 1 of Dames 1 beschikbaar gesteld worden door een sponsor. Voor 150 euro bieden we sponsoren een unieke plek in de wedstrijd en steunen zij onze club. Komend seizoen 2016/2017 zal deze sponsormogelijkheid bij thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 een vaste plek krijgen.
 
Presentatiezuil
Aankomende timmertalenten van het Eemsdelta college hebben een mooie zuil gemaakt waar de bal op ligt. De zuil wordt voorzien van een vermelding en logo van de sponsor. Als aanvoerders van beide teams en de scheidsrechters op de foto gaan bij de zuil, dan levert dit een bijzondere foto op die de sponsor en HVA in verschillende media kunnen gebruiken.
 
Ook sponsoren?
Lijkt het je ook wat om in het seizoen 2016-2017 jouw organisatie te koppelen aan de Bal van de Wedstrijd? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 06- 29474286.


IntersportVIP app vervangt klantenkaart
6-11-2017|
Intersport is gestart met een nieuw VIP-programma. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen, is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Als VIP-member geniet je onder andere van de volgende voordelen:

- je spaart 4% VIP-saldo op al je aankopen;
- je ontvangt € 5,- starttegoed na het volledig invullen van je profiel;
- je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen;
- je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases.
- En je krijg nog steeds 10% korting op alle producten!

Download daarom snel de Intersport VIP-app en profiteer meteen!
De oude klantenkaart vervalt hiermee.

Kijk voor al je hockeyspullen op http://www.intersportvanderveen.nl/hockey