4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
HVA

Sponsoracties

Volvo Clubbonus
7-3-2017|


Volvo Clubbonus: €1000,- voor de club!

Broekhuis Volvo in Assen is al jaren een trouwe sub-hoofdsponsor van HVA, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je invloed kan hebben op de hoogte van het sponsorbedrag? Elk HVA lid dat een nieuwe Volvo koopt of leased bij Broekhuis Assen kan ervoor zorgen dat de club een bonus ontvangt van maar liefst €1000,- per auto. 

Om in aanmerking te komen voor de bonus heeft Volvo een paar spelregels opgesteld, die je terugvind onderaan dit bericht. Je moet kunnen aantonen dat je lid bent of ouder van een lid om in aanmerking te komen. De vereniging moet dit bevestigen. Na het uitwisselen van een aantal gegevens, zal Volvo overgaan tot het uitkeren van de bonus aan HVA.

Mocht je in de afgelopen 2 jaar een Volvo hebben aangeschaft of geleased, dan willen we alsnog proberen om de bonus binnen te halen. Geef dan even je gegevens door via [email protected], dan nemen we contact met je op hierover.

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn: 
  1. Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de vereniging.
  2. Een koper kan aantonen lid te zijn van de vereniging of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Volvo Clubbonus. De koper/lessee is tevens de berijder van de auto en kan de Volvo Clubbonus eenmalig aanvragen.
  3. HVA bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan de Volvo-dealer via het overdrachtsformulier en de aanvraag van de Volvo Clubbonus inclusief correct ingevulde formulieren moet ingediend zijn bij Volvo Cars Nederland B.V. binnen een half jaar na levering van de auto.
  4. Er bestaat een structurele samenwerking tussen Volvo-dealer en de vereniging voor een periode van minimaal 2 jaar. De voorwaarden van deze samenwerking staan vermeld in artikel 2 van het Volvo Clubbonus contract.
  5. Er dient sprake te zijn van een geldig Volvo Clubbonus contract tussen de vereniging en de Volvo-dealer op het moment van de orderovereenkomst.
  6. De rechten die voortvloeien uit de structurele samenwerking moeten voldoen aan een aantal punten die staan beschreven in artikel 6 van het Volvo Clubbonus contract.
  7. Volvo Cars Nederland B.V. zal het Volvo Clubbonus contract, welke de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuren en dit formeel aan de Volvo-dealer bevestigen. 
  8. De Volvo Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met Volvo Cars Nederland B.V.
  9. De Volvo Clubbonus zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club.
  10. Volvo Cars Nederland B.V. zal na aflevering van de auto en het door de dealer ingestuurde overdrachtsformulier met bescheiden, € 1.000 excl. BTW crediteren aan de Volvo-dealer. 

Huis verkopen? Verdien zelf € 75 én € 75 voor HVA!
6-3-2018|
Wil je zelf, je vrienden, familie, kennissen of collega's hun huis verkopen of een woning kopen? 

Als je deze mensen aanmeldt bij Huize Huijgen Makelaars en ze worden daadwerkelijk klant, dan verdien je daarmee € 75,- aanbrengvergoeding én € 75,- voor HVA! Bovendien krijgt de verkopende partij van Huize Huijgen Makelaars een kosteloze 360-graden fotorapportage ter waarde van € 100,-. 

Wat moet je hiervoor doen? Als men geïnteresseerd is in een vrijblijvend gesprek met Huize Huijgen Makelaars dan lever je de voucher ingevuld in bij het kantoor aan de Groningerstraat 41 in Assen óf je mailt de gegevens van deze personen onder vermelding van de voucheractie naar [email protected] Huize Huijgen Makelaars neemt dan contact op met de geïnteresseerden. 

Op de voucher staat de unieke code voor HVA vermeld. Stuur je een mail? Geef dan aan dat het gaat om de voucher-actie met HVA (code 482). De vouchers liggen binnenkort in de kantine op de balie. 


Kijk hockey met Ziggo en steun HVA
18-4-2018|

Kijk live hockey én steun onze club! Stap nu over naar Ziggo

Ziggo zendt sinds begin dit seizoen wedstrijden uit de hockey Hoofdklasse live uit en op zondagavond zijn er samenvattingen van alle wedstrijden te zien. Dat wil je niet missen! 

 

Stap nu over naar Ziggo, profiteer van snel internet en digitale televisie en kijk live Hoofdklasse hockey en samenvattingen van alle wedstrijden op zondagavond. Daarnaast krijg je nu 3 maanden lang korting op een pakket naar keuze, een waardecheque t.w.v. € 50,- én krijgt de club € 50,-. Driedubbel voordeel, dat is de Tip- in actie van MeerMetZiggo.nl.

 

Ga naar:  http://hockey.meermetziggo.nl  en meld je aan!