4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg
HVA

Sponsoracties

Sympany kledingcontainer HVA
10-3-2016|Wij zijn Sympany. Ontstaan per 2015 via een fusie tussen KICI en Humana. Van een klein gebaar maken wij een groot verschil. Dat doen we door kleding en overig textiel in te zamelen in tal van Nederlandse gemeenten en bij winkeliers. Het geld dat we hiermee verdienen gaat via Sympany⁺ naar projecten die bijdragen aan een betere balans tussen mens, milieu en meerwaarde. Sympany⁺ is in het bezit van het CBF Keur. 

U kunt ons helpen door uw textiel gescheiden aan te bieden bij de kleding container bij HVA of door een actie op te zetten, individueel of namens een groep. Zo ondernemen we acties met bedrijven die de positieve effecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen kennen. Als laatste kunnen we uw hulp gebruiken in het sluiten van de kringloop van textiel. Sympany initieert en steunt diverse initiatieven om gerecycled textiel op te nemen in de productie van nieuwe mode. Sluit u zich bij ons aan? Wij zijn blij met alle steun. Alvast hartelijk bedankt.
 
Sponsor de bal van de wedstrijd
18-4-2016|
De Bal van de Wedstrijd kan vanaf volgend seizoen per wedstrijd van Heren 1 of Dames 1 beschikbaar gesteld worden door een sponsor. Voor 150 euro bieden we sponsoren een unieke plek in de wedstrijd en steunen zij onze club. Komend seizoen 2016/2017 zal deze sponsormogelijkheid bij thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 een vaste plek krijgen.
 
Presentatiezuil
Aankomende timmertalenten van het Eemsdelta college hebben een mooie zuil gemaakt waar de bal op ligt. De zuil wordt voorzien van een vermelding en logo van de sponsor. Als aanvoerders van beide teams en de scheidsrechters op de foto gaan bij de zuil, dan levert dit een bijzondere foto op die de sponsor en HVA in verschillende media kunnen gebruiken.
 
Ook sponsoren?
Lijkt het je ook wat om in het seizoen 2016-2017 jouw organisatie te koppelen aan de Bal van de Wedstrijd? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 06- 29474286.


Volvo Clubbonus
7-3-2017|


Volvo Clubbonus: €1000,- voor de club!

Broekhuis Volvo in Assen is al jaren een trouwe sub-hoofdsponsor van HVA, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je invloed kan hebben op de hoogte van het sponsorbedrag? Elk HVA lid dat een nieuwe Volvo koopt of leased bij Broekhuis Assen kan ervoor zorgen dat de club een bonus ontvangt van maar liefst €1000,- per auto. 

Om in aanmerking te komen voor de bonus heeft Volvo een paar spelregels opgesteld, die je terugvind onderaan dit bericht. Je moet kunnen aantonen dat je lid bent of ouder van een lid om in aanmerking te komen. De vereniging moet dit bevestigen. Na het uitwisselen van een aantal gegevens, zal Volvo overgaan tot het uitkeren van de bonus aan HVA.

Mocht je in de afgelopen 2 jaar een Volvo hebben aangeschaft of geleased, dan willen we alsnog proberen om de bonus binnen te halen. Geef dan even je gegevens door via [email protected], dan nemen we contact met je op hierover.

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn: 
  1. Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de vereniging.
  2. Een koper kan aantonen lid te zijn van de vereniging of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Volvo Clubbonus. De koper/lessee is tevens de berijder van de auto en kan de Volvo Clubbonus eenmalig aanvragen.
  3. HVA bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan de Volvo-dealer via het overdrachtsformulier en de aanvraag van de Volvo Clubbonus inclusief correct ingevulde formulieren moet ingediend zijn bij Volvo Cars Nederland B.V. binnen een half jaar na levering van de auto.
  4. Er bestaat een structurele samenwerking tussen Volvo-dealer en de vereniging voor een periode van minimaal 2 jaar. De voorwaarden van deze samenwerking staan vermeld in artikel 2 van het Volvo Clubbonus contract.
  5. Er dient sprake te zijn van een geldig Volvo Clubbonus contract tussen de vereniging en de Volvo-dealer op het moment van de orderovereenkomst.
  6. De rechten die voortvloeien uit de structurele samenwerking moeten voldoen aan een aantal punten die staan beschreven in artikel 6 van het Volvo Clubbonus contract.
  7. Volvo Cars Nederland B.V. zal het Volvo Clubbonus contract, welke de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuren en dit formeel aan de Volvo-dealer bevestigen. 
  8. De Volvo Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met Volvo Cars Nederland B.V.
  9. De Volvo Clubbonus zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club.
  10. Volvo Cars Nederland B.V. zal na aflevering van de auto en het door de dealer ingestuurde overdrachtsformulier met bescheiden, € 1.000 excl. BTW crediteren aan de Volvo-dealer. 

IntersportVIP app vervangt klantenkaart
6-11-2017|
Intersport is gestart met een nieuw VIP-programma. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen, is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Als VIP-member geniet je onder andere van de volgende voordelen:

- je spaart 4% VIP-saldo op al je aankopen;
- je ontvangt € 5,- starttegoed na het volledig invullen van je profiel;
- je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen;
- je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases.
- En je krijg nog steeds 10% korting op alle producten!

Download daarom snel de Intersport VIP-app en profiteer meteen!
De oude klantenkaart vervalt hiermee.

Kijk voor al je hockeyspullen op http://www.intersportvanderveen.nl/hockey