Technische Zaken bij HVA


Bij HVA zijn veel vrijwilligers actief. Vaak zichtbaar op de velden, achter de bar of onderweg met onze speelsters en spelers. Naast deze activiteiten in het weekend wordt er door de week ook nog het nodige werk verzet door het bestuur en diverse commissies. Een aantal commissies is bezig met Technische Zaken. Zij zijn samen verantwoordelijk voor een soepele hockeyorganisatie en voor het stimuleren van het hockeyplezier van ál onze spelers.

 

Technische Zaken bestaat uit drie onderdelen, die samen het hockeyhart van HVA vormen:

 1. Technische staf

  • verantwoordelijk voor het trainingsprogramma

  • aansturen, opleiden en begeleiden van trainers en coaches

  • begeleiden en beoordelen van individuele spelers

  • deze commissie bestaat uit technisch coördinatoren en een technisch manager

 

 1. Technische Commissie

  • verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de teams en het hockeyen in competitieverband

  • begeleiden en doorstromen van nieuwe leden

  • deze commissie bestaat uit lijncoördinatoren

 

 1. Hockeyondersteuning

  • verantwoordelijk voor competitieplanning, scheidsrechtersopleiding en -indeling, materiaalbeheer, velddienst en LISA-beheer

  • deze commissie bestaat uit leden die de hockeysport ondersteunen

 

Organogram

Het organogram van Technische Zaken vind je hier.


Vragen over trainingen/trainer

Heb je als (ouder van een) speler/speelster een vraag over trainingen? Stel deze dan eerst aan je trainer. Kom je er niet uit, spreek dan iemand van de technische staf aan langs de lijn. Tijdens iedere training is er iemand aanwezig. Ook kun je een mail sturen via [email protected].

 

Vragen over team

Heb je vragen of opmerkingen over je team, de teamindeling of de competitie? Klop dan eerst aan bij je teammanager of coach. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de lijncoördinator. Een lijncoördinator is verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de hele leeftijdslijn (bijvoorbeeld Jongste Jeugd of Junioren C). Hij/zij is aanspreekpunt voor teams, spelers, ouders en coaches. De lijncoördinator kan je vraag misschien direct beantwoorden of voorleggen aan de TC.

 

Vragen over hockeyondersteuning

Heb je een vraag over materialen, scheidsrechters of velddienst? Neem dan contact op met één van de leden van de hockeyondersteuning.

 

Contactgegevens

Op de website van HVA kun je een overzicht vinden van alle lijncoördinatoren, de technische staf en leden van de hockeyondersteuning. Hier vind je ook hun e-mailadressen. 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18