HVA / Hockey / Introductie

Introductie


Welke leeftijd je ook hebt, of je al eerder hebt gehockeyd of nog nooit een stick hebt vastgehouden, HVA biedt hockey voor iedereen! Binnen onze club hanteren we de volgende leeftijdscategorieën:

F - jeugd, 6 - 7 jaar, spelactiviteiten en voorbereiding op drietalhockey
E - jeugd, 8 - 9 jaar, zestal- en achttalhockey
D - jeugd, 10 - 11 jaar, achttal- en elftalhockey
C - jeugd, 12 - 13 jaar, elftalhockey
B - jeugd, 14 - 15 jaar, elftalhockey
A - jeugd, 16 - 17 jaar, elftalhockey
Senioren, vanaf 18 jaar, elftalhockey


Voor jong en oud

Vanaf de leeftijd van 3,5 jaar bieden we kabouterhockey aan op woensdagmiddag.
Ook op woensdagmiddag leren ook onze benjamini’s spelenderwijs handig te worden met stick en bal. Dit is voor kinderen vanaf 5 jaar.
Daarnaast heeft HVA jongens- en meisjesteams voor verschillende leeftijden en niveaus en een aantal seniorenteams. Wil je (leren) hockeyen zonder de verplichtingen van de wekelijkse competitie, kom dan trimhockeyen. Na een gezamenlijke warming up en wat techniekoefeningen, spelen we een sportief partijtje hockey.


In elk seizoen

Het hockeyseizoen begint in september en eindigt in juni. Tot eind november trainen we op het veld en spelen daar ook de wedstrijden. In de maanden december, januari en februari doen de meeste teams mee aan de zaalcompetitie. Er wordt dan zowel in de zaal als op het veld getraind (als het weer het toelaat). Voor de zaaltrainingen wijken we uit naar sportzalen binnen de gemeente Assen.


 

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

NIX18

NIX18