HVA / Over HVA / Beleid en reglementen

Beleid en reglementen


HVA is een groeiende vereniging. Om ervoor te zorgen dat de organisatie goed loopt en we onze ambities waar kunnen maken, is het belangrijk om afspraken met elkaar te maken. Over hoe we activiteiten willen organiseren, hoe we met elkaar omgaan, wat we van elkaar verwachten en wat leden van de club mogen verwachten. Hierover kun je meer lezen in het beleidsplan, de statuten en het huishoudelijk reglement.

Selectiebeleid en samenstelling teams
Elk jaar worden de teams opnieuw ingedeeld. Bij de junioren gebeurt dit op basis van een selectieprocedure. Over het selectiebeleid en de selectieprocedure zijn speciale documenten ontwikkeld.

Privacybeleid
HVA hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Met het document 'Privacybeleid Hockey Vereniging Assen' willen we duidelijke informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens van onze leden en relaties.

privacybeleid Hockey Vereniging Assen

Vertrouwenscommissie
We zijn een vereniging waar we elkaar en onze gasten op een open, sportieve en respectvolle wijze behandelen en waar onze leden en onze gasten zich veilig en prettig voelen. We verwachten van onze leden dat zij iemand onmiddellijk aanspreken op ongewenst gedrag. Klachten over ongewenst gedrag kunnen worden gemeld bij de vertrouwenscommissie.

Reglement vertrouwenscommissie
Gedragsregels preventie ongewenste omgangsvormen

Vrijwilligerstaken
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor HVA; onze club draait op vrijwilligers. Elk weekend zijn er 350 kinderen en 50 senioren actief op en rond de hockeyvelden. Dit is alleen mogelijk met de inzet van vele vrijwilligers. HVA kent daarom een aantal verplichte vrijwilligerstaken voor leden en ouders van jeugdleden, zoals het draaien van een kantinedienst en rijden bij uitwedstrijden. Daarnaast wordt er vanaf de B-junioren een verplichtend beroep gedaan op leden en ouders van jeugdleden om zich in te zetten als scheidsrechter. Alles over vrijwilligers is terug te lezen in ons Vrijwilligersbeleid.

Alle hierboven genoemde documenten kun je downloaden door in te loggen op 'Mijn HVA' via de oranje button aan de rechterzijde van deze website.


 

Hoofdsponsor

NIX18

NIX18