4club.jpg club5.jpg club6.jpg club7.jpg

Mid-Season Party

vrijdag 18 mei 2018   |   21:00 - 02:00   |   Clubhuis geheel
Op vrijdag 18 mei 2018 organiseren wij een "Mid-Season Party" voor alle senioren (Heren1/Heren2/HerenA, Dames1/Dames2/DamesA), trimhockeyers én ouders van leden! We genieten volop van de lente en kijken uit naar een mooie zomer. Het clubhuis wordt daarom in tropische sferen gebracht en er zal een heerlijk zomerse welkomstcocktail voor je klaarstaan bij binnenkomst. DJ Robert – die al menig noordelijk hockeyfeestje tot een succes heeft weten te maken – zal op deze avond ook bij HVA het dak eraf draaien. Ook is er een heuse Photobooth (mét props) aanwezig voor het maken van je leukste foto’s! Kortom; een ouderwets hockeyfeest! Kom jij ook? 

Zorg ervoor dat je op tijd over een entreekaartje beschikt! De voorverkoop start op dinsdag 1 mei 2018 digitaal via ''Lisa" (log in onder je eigen(!) naam op 'Mijn HVA" via de website en ga naar mijn club, evenementen). Kaartjes in de voorverkoop kosten € 5,-. Indien nog niet uitverkocht, kunnen er ook kaartjes worden gekocht aan de deur à € 7,50,-.

Maximaal 2 introducés per persoon (minimale leeftijd van introducés: 18 jaar). De Mid-Season Party begint om 21.00 uur (deur open tot 23.00 uur). Controle aan de deur verplicht; vergeet daarom niet om je ID-kaart mee te nemen! 
 

Hoofdsponsor

Sponsoracties

NIX18

NIX18