Algemeen Mei
19

Winnaars HVA Challenge ontvangen prachtig shirt

Nieuws afbeelding In april konden we helaas niet hockeyen. Ontzettend jammer, want we willen allemaal zo graag onze mooie sport beoefenen. Maar niet getreurd.... Frank Buist heeft een prachtige hockeychallenge samengesteld. 

De hele maand april konden er oefeningen en opdrachten uitgevoerd worden waarmee punten behaald werden; 
Op de fiets naar onze oude clublocatie, maar via een omweg. Vijf kilometer hardlopen. Honderd keer hooghouden. Ontbijt op bed brengen bij je ouders.
Saai was het nooit, want met 41 challenges konden we dagelijks behoorlijk uit de voeten.

Sommige leden gingen er volledig voor, waardoor soms tot 's avonds laat de de geluiden van sticks met ballen in Assen en omgeving te horen waren.
Je kon je punten via filmpjes op Intsagram of via mail aan Roos Gerbers doorgeven. Wat hebben we een hoop leuke filmpjes voorbij zien komen. Super dat er zoveel leden meededen. 

Uiteindelijk kwamen er drie winnaars uit de bus. 
Yasmijn van Toor met 191 punten
Jula Wichgers met 105 punten en
Hanna Wichgers met 88 punten

De drie winnaars hebben vanmiddag van onze voorzitter een prachtig trainingsshirt ontvangen. Meiden, van harte gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! 

Frank en Roos, bedankt voor het organiseren en het bij houden van alle punten. Zo was deze hockeyloze maand een extra challenge, maar dan in positieve zin. Top.